20.04.2024

Цветелина Пенкова, Корнелия Нинова, Сергей Станишев и други „кандидатират” социалистите от Добричко за Европейския парламент

„Кристиян Вигенин, Атанас Зафиров, Цветелина Пенкова /и сега евродепупат от БСП/, Борислав Гуцанов, Сергей Станишев, Драгомир Стойнев, Корнелия Нинова – това са номинациите на събранията на основните партийни организации в град Добрич за кандидатите на БСП в Европейския парламент”, каза председателят на БСП-Добрич, Боян Саркизов.”Днес на заседание на Изпълнителното бюро ще бъдат обобщени протоколите, както и ще уточним подготовката на общинската конференция на БСП. Тя ще се проведе в огледалната зала „Нели Божкова” на 29 март от 18,30 ч. Дневният ред ще бъде от 1 точка – за утвърждаване на предложените кандидати за евродепутати, а после ще пратим протокола на „Позитано”20”, добави Саркизов.
„Общински конференции на БСП за определяне на кандидати за Европейския парламент се провеждат в Добричка област през тази седмица. Проведе се конференцията на социалистите в община Крушари, които предлагат Корнелия Нинова”, каза областният председател на БСП Стоян Люцканов.”Социалистите в Шабла са утвърдили като кандидати за изборите за Европейски парламент Цветелина Пенкова, Драгомир Стойнев, Петър Витанов – под въпрос, тъй като не е член на БСП, но има номинации за него”, каза Йорданка Стоева, председател на общинска организация на БСП в крайморския град.
ДТ

Print Friendly, PDF & Email