18.07.2024

Хубава любовна седмица

Последните дни на януари и първите на февруари ще са прекрасни за любовта. С началото на седмицата все още усещаме вибрациите на Венера, която прави перфектен тригон с Юпитер – аспект, който достигна своя връх късно вечерта в неделя. Любовта не само става по-удовлетворяваща с тази енергия, но и носи късмет. Възможно е някои от нашите желания, свързани с любовта, да се осъществят.
Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.
Овен

Представителите на зодията може да са доста заинтригувани от някого, който има определен социален статус, какъвто търсят. Възможно е този човек да е част от вашата фирма или от друга, но от вашата индустрия. Така или иначе, силата и репутацията, които този човек има, вероятно ще бъдат особено привлекателни за вас.
Овните във връзка ще се вълнуват от общи начинания с любимия човек, свързани с финанси. Бъдете внимателни, ако се налага да инвестирате пари. Като цяло седмицата ви носи положителни емоции.
Телец
Телци, вие сте положили толкова много усилия, за да поддържате чувства на надежда, оптимизъм и потенциал за растеж в любовния си живот. Огненият Марс сега е във вашия 9-и дом на вярванията и ще направи прекрасен тригон с Уран – планетата на освобождението, която също в момента е във вашия знак. Без значение какъв е любовният ви статус, ще осъзнаете някои истини за любовта.
Може би някои от вас ще променят начина, по който гледат на любовта или на определена любовна ситуация.
Близнаци
Телците, които имат половинка до себе си ще се радват на разбирателство и романтика. С любимия човек може да имате добри възможности за повишаване на общото ви финансово състояние и да имате хубав повод за отпразнуване. Ако има съвместна инвестиция, която сте направили заедно, вероятно ще видите, че тя се е изплатила доста добре.
Необвързаните представители на зодията ги очакват любовни трепети. Възможно е да се наложи да избирате между двама потенциални партньори.
Рак
Скъпи Раци, любовта ще ви носи прекрасни емоции! Венера е във вашия партньорски сектор и е в перфектен тригон с Юпитер. Този аспект ще ви носи през цялата седмица положителни вибрации. Вашият партньор може да направи нещо толкова прекрасно за вас, че в крайна сметка да сбъдне една от мечтите ви.
Ако сте необвързани, може да има неочаквана промяна в посоката, която поемате в социалния си живот, която отваря съвсем нови врати за възможности за вашата любовна ситуация. Бъдете готови за всичко!
Лъв
Възможно е да изпитате емоции към човек, с когото работите. Въпреки че това може да не е връзка, която преследвате, все пак може да ви накара да се почувствате изключително приятно. Дори ако този човек не флиртува открито с вас, той може да има начин да ви накара да се усмихнете. Може да откриете, че правите всичко възможно, за да го впечатлите.
Обвързаните Лъвове ще имат силно желание да флиртуват с любимия човек и ги очаква прекрасна любовна седмица. Ако сте необвързани, може да рискувате и да поканите „работните“ си любовници на подходяща среща. Вече зает? Трябва да можете да разпознаете флирта, но няма да прекрачите никакви граници.
Дева
Новата седмица може да ви донесе и някои напрежения, но не бива да се поддавате на отрицателни емоции, тъй като някои от вашите желания ще се осъществят. Както Венера, така и Марс са във вашия романтичен сектор, така че възможностите за любов са безкрайни. Венера ще продължи енергията на своя тригон към Юпитер, докато в понеделник Марс е в тригон с Уран. И двете планети са във вашия 9-и дом на експанзия. Колкото повече сте готови да израствате като личност, интелектуално или духовно, толкова повече награди ще виждате в любовния си живот.
Везни
Скъпи Везни, вашият семеен живот може да допринесе за повече романтика с любимия ви човек. Той ще се погрижи максимално за комфорта ви, а вие ще се почувствате обновени не само духом, но и когато става дума за вашата вяра в любовта. Някои от вас може да направят и важна сделка, свързана с недвижим имот.
Ако нямате любим човек до себе си, то планетарните събития ще ви помогнат да се чувствате добре със себе си и дори да започнете да облекчавате малко по малко минало любовно разочарование.
Скорпион
Очаквайте грандиозна седмица в любовта! Венера ще бъде в добра позиция към Юпитер, като Юпитер все още е във вашия партньорски сектор, докато Марс се подготвя за тригон с Уран, който също е във вашия партньорски сектор. Тази комбинирана енергия ще ви накара да направите голям скок в растежа на връзката с партньора си.
Може да се съгласите, че е време да излезете от коловоза на връзката си и да направите нещо вълнуващо заедно. Ако сте необвързани, може неочаквано да срещнете някоя нова личност.
Стрелец
Понякога дори ежедневието може да бъде вълнуващо романтично, а понякога животът е просто вълнуващ! Може да започнете любовна афера с колега и ако това се случи, със сигурност ще предизвика вълнение. Може би сте усетили емоции, но никой от вас не е имал смелостта да направи нещо по въпроса. Планетите засилват всяко желание.
Ако имате любим човек до себе си, определено ще имате възможността да изгладите някои недоразумения и ще се радвате на приятни емоции.
Козирог
Козирози, определено вие сте щастливци тази седмица, що се отнася до любовта. Юпитер, планетата на експанзията, все още се движи през вашия истински любовен сектор, увеличавайки целия положителен потенциал на тази област за вас. Венера и Юпитер също ще добавят положителната си енергия. Това със сигурност ще ви остави с усмивка и ще предизвика романтични събития. Лесно бихте могли да срещнете някоя нова личност, ако сте необвързани. Обвързаните ще имат повод за радост, благодарение на партньора си.
Водолей
Без значение дали отскоро се срещате с някого или имате сериозна връзка, то тази седмица определено няма да споделяте много за любовния си живот с другите, дори с най-близките ви. И в това няма нищо лошо, тъй като ще искате да се отдадете на приятни мигове с любим човек. Наслаждавайте се на моментите заедно, споделяйте и планирайте близкото бъдеще.
Риби
Романтиката е ваша, скъпи Риби! Онези от вас, които са във връзка ще преследват обща мечта, която имат с любимия човек. Венера ще подхранва романтиката и ще ви помага да се преоткривате. Самотните Риби няма да скучаят, но няма да бързат в създаването на нова връзка. Флиртовете ще ги зареждат с приятни емоции, но ще имат желание да опознаят по-добре евентуалния си бъдещ партньор.

Print Friendly, PDF & Email