19.06.2024

Три детски заведения в Ген. Тошево получиха голямо дарение от фирма „Ловмийт енд фиш“

Преди дни в детските градини „Първи юни“ и „Пролет“ в Генерал Тошево бяха монтирани последните съоръжения за игра, дарени от фирма „Ловмийт енд фиш“ ЕООД, ситуирана в града. Компанията с почти 30-годишен опит на пазара в производството на месни и рибни консерви поде благородна дарителска кампания в последните два месеца на миналата година, подкрепяйки ранното детско образование и развитието на най-малките.
В средата на месец октомври 2023 година „Ловмийт енд фиш“ ЕООД се ангажира да направи значително дарение за детските градини „Първи юни“ и „Пролет“ и за детска ясла „Радост“, целящо подобряване условията за учене и игра на децата в град Генерал Тошево. Това дарение включваше различни видове детски съоръжения за игра на двора, играчки, мебелировка, подови настилки и много други аксесоари, които лично бяха избрани от директорите и служителите в трите детски заведения.
Детска градина „Първи юни“ обнови изцяло пътеките и килимите във всички помещения на четирите различни групи, а хубавите и шарени детски мотиви радват малчуганите и правят игрите им още по-забавни. Освен това през миналата седмица беше монтирана и нова въртележка на двора.
В детска градина „Пролет“ бяха монтирани две люлки и едно комбинирано въжено съоръжение тип „балансоар“ с въртящи се уреди. В детска ясла „Радост“ получиха своите дарения най-рано. Още преди Коледа децата вече се радваха на нова красива секция с библиотека за книги и играчки, басейн от меки форми, пълен с топки, пластмасова къщичка и много играчки. По този начин беше оборудван богат своеобразен детски кът в стаята за игри. Със своите дарения фирма „Ловмийт енд фиш“ ЕООД донесе не само играчки, но и безброй усмивки в детските градини, подкрепяйки местната общност, подчертавайки ангажимента си към щастливото израстване на децата в Генерал Тошево.
„Целите на мениджърския екип са насочени към увеличаване на производителността, развитие на пазара в България и разширяване в нови категории, както и осигуряване на стабилна работна среда и професионални условия за работа за служителите”, казват оттам. „Освен това „Ловмийт енд фиш“ ЕООД ще се включи активно не само с увеличаването на производството и подобряването на качеството на продуктите, но и в местната общност чрез подкрепа на благотворителни каузи, насочени към задоволяване нуждите на учебните заведения и болниците в област Добрич. Чрез тези инициативи компанията се стреми да подкрепя не само икономическото развитие, но и да осигурява значителни ползи за местната общност, като по този начин изгражда положителни връзки с нея”, добавят от фирмата. ДТ

Print Friendly, PDF & Email