19.06.2024

Таро карти за февруари за всяка зодия

Не бива да бързаме
Знаете ли, че новата година е високосна? Месец февруари ще има 29 дни, които според таро гаданието ще са вълнуващи. Изпитания няма да ни липсват, но възможностите за успех също ще са налице. Важно ще бъде да не бързаме и да не се предоверяваме. Някои планове, може да се реализират по-бавно, но това е добре, тъй като ще можем да предвидим или поправим грешките навреме.
Повече за всяка зодия вижте в таро прогнозата ни за февруари.

Овен
Скъпи Овни, месец февруари ще ви донесе много поводи за радост под формата на приятни събития. Таро картите ви съветват да се настроите положително и да живеете тук и сега. Месецът ще бъде изпълнен с топли срещи, а за някои от вас са възможни и бонуси или повишения в работен план. Оптимизмът и вдъхновението ще бъдат ваши спътници през този месец, сочат картите.

Телец
През новия период се опитайте да намалите темпото и погледнете на случващото се край вас от различен ъгъл. Проявете гъвкавост и не се отказвайте бързо, дори нещата да не вървят по план. Потърсете алтернативни начини за решаване на проблемите, това определено ще ви помогне.
Февруари е чудесен за рестартиране, чрез приятна почивка някъде, която да си позволите, грижа за себе си като цяло, започване на някакво обучение.

Близнаци
Чувствен месец очаква представителите на зодия Близнаци. Ще ви се наложи да се адаптирате към определена ситуация, а способността ви да преговаряте само ще ви помогне. Когато разрешавате спорни въпроси, използвайте своя чар и харизма, както и красноречие. Това ще ви помогне да постигнете желаната цел. В личните отношения започва прекрасен период за вас.

Рак
Поток от прозрения и идеи. Това показват таро картите за вас, Раци, за месец февруари. Възможно е да сте малко нетърпеливи, затова не бързайте в нищо. Насочете енергията си в една посока и подкрепете идеите си с действия, защото има риск добрите идеи да си останат само мечти. Съмненията и несигурността могат да ви спрат и да попречат на плановете ви да бъдат реализирани. Таро картите разкриват, че имате ресурсите и енергията, за да успеете.
Разчитайте на интуицията си, а не на страховете си.

Лъв
Лъвове, според таро гаданието ви очаква период на стабилност, сила, укрепване на позициите. Но за да ви се случи всичко това, ще трябва и да сте дейни. Възможно е на моменти да влезете в рутина, нещо да ви изглежда скучно, безинтересно.
Инвестирайте време в усилия, но и в заслужена почивка. Търсете и удоволствията в живота, такива няма да ви липсват.

Дева
Девите през февруари ще бъдат завладени от мисли за бъдещето, показват таро картите. Общуването и комуникацията с хора, които ви разбират и могат да споделят съвети и информация, ще ви бъдат от полза. Може да се появят допълнителни източници на доходи. Като цяло ви очаква период на стабилност и спокойствие, особено в работен план. Търсещите нова работа може да имат успех в тази насока. Любовната комуникация също ще се подобри.

Везни
Скъпи Везни, таро картите ви съветват през новия месец да намалите темпото и да погледнете дълбоко в себе си, да си отговорите на въпросите какво искате и в каква посока възнамерявате да се движите. Ключът към успеха е във вас. Благоприятен месец за научаване на нови неща, както и за мечтано пътуване.

Скорпион
Скъпи Скорпиони, през февруари акцентът за вас ще бъде върху материалната сфера, което може да предизвика безпокойството ви. Възможно е да се появят неочаквани разходи, които ще трябва да бъдат покрити. Не бързайте да унивате.
Ако през новия месец не правите излишни и прибързани покупки, то ще се справите с разрешаването на ситуацията и ще имате достатъчно средства. Не е желателно да взимате пари назаем. В любовта няма да ви липсват вълнуващи мигове.

Стрелец
За Стрелеца месец февруари ще бъде чувствен и лек. Чарът и харизмата ще ви помагат да успявате във всичко. При решаването на важни въпроси оставете интуицията да ви води, въпреки това не бързайте, ако не сте сигурни в нещо. Месец февруари ще се превърне в месец на приятелство и любов.
Чудесен месец е и за онези от вас, които се занимават с творчество.

Козирог
Козирози, очаква ви прекрасен месец. Ще имате достатъчно енергия и вдъхновение, за да осъществите някои от идеите си. Готови сте да покорявате върхове и това е прекрасно! Според таро картите в работен план е възможно да получите добра оценка на усилията ви, може би дори бонус, повишение. В любовен план, таро картите ви съветват да изразявате своите емоции и сексуални желания.

Водолей
Интересен месец се очертава за родените под знака на зодия Водолей. Креативността и спонтанността могат да ви открият големи перспективи и възможности, сочат таро картите. Изпълнението им ще изисква много усилия и енергия, както и време, може би дори и финансови средства. Таро картите ви съветват да не се претоварвате с работа и задължения. Бъдете дейни, но не забравяйте и да си почивате.

Риби
Скъпи Риби, очаква ви месец на стабилност и укрепване на позициите ви. В работата и бизнеса всичко ще върви, стига да има мотивация и енергия от ваша страна. Таро картите ви съветват през новия период да поддържате перфектен баланс между желанията и реалността. Важен разговор може да ви изведе по пътя на успеха. В личните отношения може да очаквате стабилност.

Print Friendly, PDF & Email