22.10.2021

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

С местен водач на листата БСП в Добричко се чувства мобилизирана

Председателят на Областния съвет на БСП-Добрич, Румен Мунтянов регистрира листата на коалиция „БСП за България” в РИК–Добрич за предстоящите  предсрочни парламентарни избори на 14 ноември в 8,35 ч. в последния ден от срока – 12 октомври. Водач на листата  е Мая Димитрова – председател на Общинския съвет на БСП в Добрич и депутат в 45-ия Парламент.
„Очакваме по-добри резултати от предходните избори. По-точно е кажа, че вярвам, че ще имаме по-добър резултат като избиратели, които ще ни  подкрепят, което за мен е ясна заявка и за втори мандат” – заяви Румен Мунтянов. Спороед него, БСП се чувства мобилизирана и отговорна с местен водач на листата.
„Успяхме да се сборим за това водач на листата да бъде човек от област Добрич, но това е отговорност, защото ни поставиха условие да спечелим колкото е възможно повече гласове не само в Добрич, но и в цялата област, в сравнение с изборите от 4 април. Предстои ни много и тежка работа, тъй като има конкуренция”- каза Боян Саркизов, който е под номер шест в листата.
ДТ

Print Friendly, PDF & Email