09.12.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Седмичен хороскоп

Очакват ни интересни дни с възможности за успех. Напрежения обаче няма да липсват. Повече за всяка зодия вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.
Овен
Инициативите ви ще получат одобрение и висока оценка. Ще намерите конструктивни решения на повечето сложни проекти. Бързата реакция и умението ви да анализирате обстановката и да се възползвате от нея, дори в условия на минимален риск, ще ви помогне да стабилизирате материалното си положение.
Телец
Без проблеми ще успеете да съчетаете професионалните и домашните задължения. Постарайте се да довършите заниманията, засягащи бита, обстановката, интериора, особено пък ако отдавна сте обещали на близките си да го направите и все отлагате.
Фактът, че най-после сте спазили уговорката видимо ще подобри отношенията ви. Ще улесните реализацията на бъдещите си проекти, ако разпределите оптимално ресурсите, с които разполагате и набележите подходящите моменти за покупка на скъпи вещи.
Близнаци
Бързата мисъл в комбинация с наблюдателност и проницателност ще се окаже необходимо и достатъчно условие за извличане на максимална полза от всяка ситуация, в която попадате. Отстоявайте интересите и предлагайте идеите си на обсъждане. Ще привлечете и вниманието, и сътрудници.
Грижете се старателно за поддържането на външния вид и тонуса си. Високата работоспособност ще впечатли хората от най-близкото ви обкръжение и особено онези, от които зависи стартирането на новите ви хрумвания. Предстоят новости, засягащи работата и местоживеенето ви.
Рак
Един от най-спокойните периоди на годината, в който ще имате възможност да подредите както мислите, така и приоритетите си. Няма да се наложи да преодолявате сериозни препятствия. С каквото и да се заемете ще получите нужното ви съдействие. Действайте с умерено темпо, не си поставяйте твърде амбициозни цели, подгответе се бавно и старателно за смяната на сезоните и по-точно за стабилизиране на здравословното си състояние, за да успеете да разгърнете максимално възможностите си.
Лъв
Стабилната енергетика, умение за концентрация и за убедително представяне на замислите ви ще улесни преговорите от всякакъв характер и намирането на правилни решения в сложни ситуации. Ако сте си поставили за цел да напреднете в предпочитана от вас област, ще можете да го направите, а ако не се стремите точно към това, то ще стабилизирате актуалните си позиции.
Приоритетните въпроси, с които ще се наложи да се заемете ще са пряко свързани с организацията ви на работа, разпределение на наличностите и контролиране на финансовите потоци.
Дева
Разковничето към успеха е да си вярвате. Да убедите околните с действията си, че сте сигурни в себе си, че действията ви са обмислени, премерени и целенасочени. Контролирайки емоциите, ще преодолеете съществуващите затруднения, засягащи взаимоотношенията с колегите, шефовете, роднините, дори съседите. Така ще си осигурите висока конкурентоспособност и отчитайки значението на детайлите, ще можете да отстраните или заобиколите факторите, които по някакъв начин се опитват да пречат на напредъка ви.
Везни
Обстановката ще е динамична и събитията ще са свързани предимно с взаимоотношенията ви. Контактите ще са по-интензивни отколкото предполагате. Често ще се налага да разчитате на партньорите както в личната, така и в деловата сфера. За съжаление, реакциите им понякога няма да съвпадат с очакванията ви, но пък така със сигурност ще разберете на кого могат да се възлагат надежди и кой би ви подвел в последната секунда.
След като си дадете сметка за собствените си умения и потенциални възможности, ще можете да осъзнаете мястото си в социума и степента ви на въздействие върху аудиторията.
Скорпион
Участието ви в публични мероприятия, съвместни проекти, колективни занимания ще повиши популярността ви. Интелектуалното ви ниво и професионални умения ще привлекат вниманието на нови партньори, които няма да закъснеят с атрактивните си предложения за обща работа. Умението ви да усещате мотивите и да уважавате интересите на останалите членове от екипа ще разчисти пътя ви към лидерските позиции. Деловите разговори със сътрудниците и дискусиите с опонентите ще са интензивни, на моменти изтощителни, но и предизвикателни.
Стрелец
Ще разполагате с подходящи възможности за изява, за разкриване на уменията и постиженията си пред широк кръг наблюдатели. Присъствието ви на различни публични мероприятия ще е удобен повод за завързване на нови познанства и за изразяване на мнението ви по дискутираните теми. Със сигурност ще има разногласия и спорове, но те едва ли ще навредят на опознавателния процес.
Активната кореспонденция, лични разговори, размяна на концепции ще стимулира въображението ви. Ако някакъв проект от доста време е „в мъртва точка“, най-после ще ви хрумне подходящ начин за продължаване на развитието му.
Козирог
Опитайте се да действате с умерено темпо и самостоятелно. Не си поставяйте твърде амбициозни цели, постигането им няма да зависи само от вас, а и от външни фактори, свързани с обстоятелствата и субективна намеса. Избягвайте двусмислените изказвания. Колкото по-ясно и разбираемо излагате мнението си, толкова по-лесно ще убедите събеседниците си, че то е правилно.
Бъдете готови да направите някои отстъпки сега, за да си осигурите бърз напредък в перспектива. За дейности, в които нямате опит ще ви е нужно съдействие или консултация със специалист.
Водолей
Придържайте се към уговорените срокове и изпълнявайте своевременно обещанията си. Не очаквайте от околните да работят с вашата прецизност, но към качеството на своите резултати бъдете безкомпромисни. Изключително добре ще се справите с провеждането на делови преговори, онлайн презентации, мероприятия по обмяна на опит.
Умението ви да анализирате процесите и да представяте заключенията си по оригинален начин ще формира тенденция в мнението на слушателите ви. Не реагирайте на провокации, чиято единствена цел ще е да ви злепостави.
Риби
Много е вероятно най-после да се случат промени, които обмисляте или имате желание да осъществите от доста време. Няма да са стресиращи и изненадващи, а качествен ефект от количествените натрупвания. Може да засегнат начина ви на работа, социалната среда, в която пребивавате, мястото ви в професионалната йерархия.
Да са следствие от подобряване знанията, уменията или повишаване на квалификацията ви, но при всички случаи ще са с продължителен и траен ефект. Контактите с държавната администрация, финансови институции и медицински организации ще дадат очакваните резултати.
az-jenata.bg

Print Friendly, PDF & Email