18.06.2024

Седмичен хороскоп

Изненади за Козирога
Новата седмица ще е динамична, но и напрегната на моменти. Въпреки това ще можем да постигаме успехи и напредък. Повече за вашата зодия вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Насочете усилията си към събиране, обобщаване и анализиране на информацията, която ще ви е необходима, за да продължите изпълнението на текущите си задачи. Обръщайте внимание на подробностите. Не бързайте с новите начинания, защото не е изключено да изникнат непредвидени затруднения.
Ако се случи, опитайте да удължите сроковете и се заемете за следващата задача. Ще довършите започнатото, ако не се тревожите излишно. В случай на необходимост ще получите и помощ.

Телец

В началото на седмицата обстановката ще е спокойна. Ще можете да работите с умерен ритъм и да обмисляте внимателно всяко свое действие. Контактите ще са интензивни, но на моменти съпроводени с конфликтни ситуации. Постарайте се да ги предотвратите.
През втората половина на периода е важно да довършите започнатото. Работете дисциплинирано, не експериментирайте и не стигайте до крайности, за да получите желаните резултати. Заедно с тях ще дойдат и очакваните финансови постъпления като оценка на заслугите ви.

Близнаци

През първите няколко дни предстоят приятни изненади, свързани с получаването на бонуси. В средата на седмицата е възможно да уредите въпроси, зависещи от одобрението на държавната администрация, подаване и получаване на документи, довършване на започнати процеси. Пак тогава ще разполагате с различни варианти за започване на нещо ново, за провеждане на експерименти, прилагане на нестандартни методи на работа.
Ще можете да демонстрирате професионализма и едновременно с това да си осигурите съдействие. Прегледайте внимателно предложенията, получени в края на седмицата. Част от тях няма да са за изпускане.

Рак

Повечето занимания ще са сложни и ще ви е нужна консултация от компетентен специалист с познания, различни от вашата област. Ще си изясните начините за решаване на текущите проблеми. През втората половина от седмицата ще изникнат възможности за получаване и усвояване на актуална информация, участие в кратки обучителни семинари или професионални дискусии.
Подредете програмата си така, че да можете да се възползвате. Контактите ще са интензивни, ще се запознаете с потенциално нови партньори. Единственото ви затруднение ще е, че ще ви е трудно да решите кой е най-надежден, на кого да спрете избора си.

Лъв

Ще се наложи да се справяте с допълнителни, непредвидени затруднения дори за дейности, които познавате отлично и вярвате в логичния им завършек. За щастие, и колегите, и приятелите, и близките ще се отзоват при необходимост и ще ви подкрепят с каквото могат. В края на седмицата е възможно да се появят хора от миналото, които да напомнят за стари уговорки и неизпълнени ангажименти.
Ако наистина са свързани с вас, заемете се незабавно. Спазвайте правилата по време на движение. Съществуват предпоставки за травми и инциденти.

Дева

Енергетиката и ресурсите ви ще са достатъчни, за да се справите с всяка дейност, към която сте решили да насочите вниманието си. Действайте активно, предлагайте идеи, бъдете инициативни. Ще успеете да разгърнете талантите и да покажете уменията си в доста широк мащаб.
Първоначално обстоятелствата ще са благоприятни, за да довършите изостаналите занимания и почти едновременно с тях ще можете да стартирате нещо ново, за което сте подготвили условията. Не отлагайте и не се колебайте. Успехите наистина зависят от умението да реагирате бързо.

Везни

От съществено значение е да контролирате емоциите при обсъждане на лични и финансови проблеми. Поведението на околните на моменти може да е неприемливо. Не ги критикувайте, просто се опитайте да не влезете в техния ритъм. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще улесни изпълнението на задачи, които към момента са ви затруднявали и поради собствената си неувереност сте ги избягвали.
Възползвайте се от моментите, в които бихте могли да покажете на какво сте способни. Деловите разговори ще протичат спокойно и ще са сравнително успешни.

Скорпион

Доста напрегнат период, изпълнен с непредвидени обстоятелства и бурни емоции. През първите дни непрекъснато ще попадате на случки, затрудняващи работата ви, принуждаващи ви да отмените срещите си или пък предизвикващи закъснения. Запазете спокойствие и избягвайте спонтанните решения, които определено ще се окажат вредни.
След сряда обстановката ще е предвидима. Ще сте по-заети, но и по-успешни. Вероятно ще получите и допълнителни приходи. През почивните дни може да се наложи да наваксвате закъсненията, но пък резултатите ще са окуражаващи.

Стрелец

Разпределете силите си равномерно между всички сфери, към които възнамерявате да се насочите. Ще можете да довършите текущите сделки, да осъществите едно или няколко служебни пътувания, да научите последните новости от вашата област. Колкото е по-добра личната ви организация, толкова по-убедителни ще са постиженията ви. Ще разполагате с подходящи условия за довършване на по-сложните занимания.
Не е изключено да получите изненадващи приходи от хобито си. Що се отнася до не особено приятните преживявания, техен източник ще са предимно близките ви.

Козирог

Изненадваща поява на човек от миналото може да ви принуди да промените плановете си и да ви изпълни с какви ли не съмнения. Способността ви да запазвате спокойствие в критични ситуации ще се окаже особено ценна защитна реакция. Придържайте се към принципите си, към методичните указания за работата и се занимавайте приоритетно с важните задачи. Ще останете особено доволни от дейностите, в които сте вложили въображение и сте използвали най-новата техника или технологии. Иновативният ви подход ще получи висока оценка.

Водолей

Още в първия ден на седмицата Меркурий ще навлезе във вашия знак, където ще се съедини с Плутон. Конфигурация, усилваща интелектуалните и лидерски умения, даваща възможност за финализиране на продължителните дейности. Ще се увеличат отговорностите ви, но и стремежът към успех, желанието да преодолеете препятствията, да се преборите със собствените си слабости.
Някои задачи ще са свързани с пътувания, с нови запознанства, промяна на местоположението, необходимост от влагане на повече въображение, но за щастие, в този тип дейности вие просто нямате конкуренция, така че успехите няма да закъснеят.

Риби

Започнете с фактическото изпълнение на набелязаните задачи. Фактът, че смело преминавате от думи към действия ще се отрази мотивиращо на околните. Независимо дали се налага да управлявате или да се включвате в екипната работа, в зависимост от преките ви функции, не забравяйте на определени периоди да я прекъсвате за почивка, разходка, дихателни упражнения или просто неформален разговор с хората от обичайното ви обкръжение.
Ще се отрази стимулиращо на общата енергия. Намерете начин да подобрите обстановката около себе си и да се освободите от ненужното.

Print Friendly, PDF & Email