23.07.2024

Седмичен хороскоп

Водолеят да внимава с емоциите
Очаква ни динамична седмица. За какво да внимавате според зодиакалния ви знак, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.
Овен
Предстоят проблеми в професионалната сфера, които може да ви изнервят и да ви се прииска да оставите всичко на самотек. Не го правете, затрудненията ще са временни. Придържайте се старателно към обичайните си задължения. Няма да разполагате с достатъчно яснота, за да предприемете каквито и да било нововъведения, така че е подходящо да изчакате. В края на седмицата е вероятно да получите интересни предложения за нова работа или уреждане на нови сделки, обещаващи устойчиви приходи.
Телец
Освен обичайните професионални задължения, които няма как да избегнете, ще изникнат и допълнителни, свързани с грижи за по-млади или по-възрастни роднини. Ще се наложи да ги вместите в рутинния график и то така, че да не пропуснете важните неща и да не отлагате стартирането на вече подготвените проекти.
Контактите ви ще са по-ограничени от обикновено и ще се свеждат само до членовете на семейството и най-близки приятели, но независимо от това няма да се чувствате нито самотни, нито изолирани. Напротив, в малкото лично време, с което ще разполагате, ще можете да анализирате постигнатото и да обмислите внимателно следващите си ходове.
Близнаци
Отстоявайте замислите си, предлагайте активно идеите си за обсъждане в публичната среда и най-вече сред колегите или шефовете си. Условията за напредък са налични, не е изключено да попаднете и на подходящи инвеститори, ако са ви необходими.
След намеса на приятели ще успеете да оправите неразбория, свързана с документи. Успешни ще са служебните пътувания и уреждането на сделки със задгранични партньори. Работоспособността ви е достатъчно висока, за да се справите със затрудненията, независимо от сложността им.
Рак
Ще постигнете успехи във всяка дейност, с която се занимавате самостоятелно. В процеса на работата ще успеете да усвоите и нови знания, да повишите квалификацията си. Неформалните занимания, които практикувате за удоволствие изведнъж ще се окажат и печеливши. Може да е за кратко, но ще е окуражаващо и стимулиращо.
Професионалните постижения ще ви осигурят не само популярност, но и надеждни сътрудници от колегиалната среда. Ще реализирате с вдъхновение и без особени усилия проектите с интелектуална насоченост.
Лъв
Част от неприятностите ще са свързани с финанси. Може би уреждане на сделка, която отдавна отлагате или нередности с документацията, или пък невъзможност да довършите договор за покупко-продажба на недвижимо имущество. При всички случаи ще бъдат засегнати приходите ви, така че ограничете разходите до нивото на неизбежните, ако не искате да стигнете до помощта на банкови и кредитни институции, които както знаете винаги печелят.
В края на седмицата ще получите яснота по повечето от интересуващите ви въпроси и ще разполагате с достатъчно точна информация за изграждане на тактиката си.
Дева
Не стартирайте нови проекти, изискващи дълъг период за подготовка и реализация. Съсредоточете усилията си към текущите задачи и се постарайте да се справите с тях максимално бързо и правилно. За помощ, когато ви е необходима, можете да се обърнете към колеги или приятели, с които общувате отдавна и сте сигурни, че на тях може да се разчита. Рано е да давате шанс на новите партньори. Проверете надеждността им с дребни сделки, които дори да не се осъществят по предполагаемия начин, няма да причинят сериозни загуби и вреди.
Везни
Веднага след Есенното равноденствие Слънцето ще навлезе във вашия знак. Допълнителните грижи ще са свързани предимно с дома ви, битовото устройство, справяне с дребни аварии и ремонти. Стари спорове с роднини отново може да излязат на дневен ред и да придобият актуалност.
Избягвайте покупките, продиктувани от прилив на емоции или пък удовлетворяващи капризите на наследниците ви. Дори да ги преценявате като нужни и приятни, ще предизвикат затруднения при покриване на обичайните разходи. Разпределяйте графика си така, че да разполагате с лично време и да го използвате според предпочитанията си.
Скорпион
Резултатите ви ще са пряко свързани с умението да изберете правилното направление, към което да ориентирате усилията си. Част от замислите ви ще се осъществяват по-бавно, отколкото ви се иска, но все пак няма да са изцяло в застой. Няма да получите всички предполагаеми приходи, но пък ще разполагате с подходящи обстоятелства за подобряване на професионалния ви статус. След намесата на стари приятели или влиятелни познати ще успеете да избегнете неприятности, свързани с разрешаването на юридически казус и последствията от него.
Стрелец
Някои замисли няма да оправдаят очакванията ви или изобщо ще се наложи да ги отложите. Усещането, че сте в губеща позиция може да предизвика пристъпи на раздразнителност и неудовлетворение, които е желателно да овладеете. Всъщност, истината е друга. Проявете инициатива, споделяйте хрумванията си, предлагайте идеи за рационализиране и обновяване на работния процес.
Може да не получите одобрение веднага, но ще привлечете вниманието, а вероятно и финансова подкрепа. Част от недоразуменията ще са с членовете на семейството и ще са свързани с бюджета. Въздържайте се от самостоятелни решения относно скъпите покупки.
Козирог
Част от набелязаните дейности ще се осъществяват твърде бавно. Често, особено в началото на периода, ще се налага да се връщате към едни и същи въпроси или да променяте плановете си. Невъзможността да създадете устойчив график, желанието ви всичко да се случва незабавно, прекалените изисквания към партньорите ще предизвикат грешки, а понякога и разправии. Опитайте се да запазите хладния разум, защото не е изключено някой да се опита да ви въвлече в интрига. Изразходвайте икономично наличните парични ресурси.
Водолей
Настроението ви ще е нестабилно и в съпровод с някои неуспехи ще се отрази не особено благоприятно на ефективността ви. Пристъпите на раздразнителност може да ви подтикнат към мнителност, недоволство, поставяне на неизпълними изисквания спрямо близките ви. Като се има предвид, че те са хората, които ви обичат такива, каквито сте, то ще си направите услуга, ако овладеете емоциите.
Безполезните спорове само ще ви дистанцират един от друг, а както знаете, когато се „счупи чашата“ на отношенията, дори и да я залепите, няма да е същата. Освен това, на твърдението че „счупеното носи щастие“ не може да се вярва безусловно. Творческият подход ще ви помогне да преодолеете затрудненията, независимо от сферата, в която са се появили.
Риби
Почти сигурно е, че ще получите допълнителни приходи за дейност, която ще трябва да осъществите в следващ период от време. Не отлагайте служебните пътувания. Ще преминат без усложнения и ще оправдаят очакванията ви. Ако някой от започнатите проекти изведнъж зацикли, не се отчайвайте и не се отказвайте. Просто намалете темпото, ограничете активността си само до възможностите. След не повече от седмица ще можете да продължите с предишния ентусиазъм и последователност.
Повишаването на доходите ще е свързано с два фактора: предварително обезпечаване на ресурси за изпълнение на текущите ви задачи и умение да създадете надежден, работещ екип. Всичко останало ще бъде въпрос на старание и въображение, които не ви липсват.

Print Friendly, PDF & Email