07.12.2023

Седмичен хороскоп за 23 – 29 октомври

Водолеи, предизвикателствата ще са ви в повече
Какво ни вещаят звездите за новата седмица, ще разберем от прогнозата на астролог Петя Георгиева.
Овен
Финансовите ви наличности няма да са такива, каквито ви се иска, но приходите ви все пак ще се попълват равномерно. Допълнителните постъпления, доколкото ги има, ще са от дейности, отработени преди време или от епизодична допълнителна работа. Без затруднения ще осъществите проекти, свързани с пътуване или изискващи съучастието на задгранични партньори. Преценявайте степента на риска и ако разполагате с достатъчно информация, за да предвидите резултатите или да разработите няколко варианта, не се отказвайте от замислите си. Основен фактор за поддържане на устойчива работоспособност е да си осигурявате достатъчно сън.
Телец
Водещо събитие на седмицата е Лунното затъмнение във вашия знак, като влиянието му ще се усеща през цялата седмица и ще кулминира на конкретната дата. Обстановката ще е доста хаотична, а отношенията – напрегнати. Задълженията ви ще се окажат повече от предвидените, защото изведнъж ще установите, че трябва да довършите и всичко изостанало. На всичкото отгоре от бързане може да допуснете поредица грешки или пък технически проблеми да забавят работата и съвсем да ви развалят настроението. Използвайте времето на принудителните прекъсвания за издирване и усвояване на нова информация. Мисълта, че сте полезни за самите себе си ще ви се отрази окуражаващо.
Близнаци
Събитията ще се развиват по синусоида – на възходи и падения. Ще се налага да се справяте с различни непредвидени ситуации, а за някои от тях може да се окажете неподготвени. Ако търсите работа и сте подавали документи на различни места, може да получите интересни на пръв поглед предложения, но не взимайте окончателното си решение само от „първия“ поглед. Личните отношения също ще преминат през леко кризисен период. Постарайте се да не стигате до ожесточени спорове за дреболии. В случай, че замисляте промяна на жилището или дори на местоживеенето, е за предпочитане да изчакате. Периодът не е подходящ.
Рак
Лунното затъмнение не е във вашия знак, но Луната е управител и настроението ви ще е крайно нестабилно. Не са изключени пристъпи на безсъние, главоболие, световъртежи. Приемете ги като естествен ефект от астрологичната обстановка и се опитайте да ги преодолеете пребивавайки редовно сред природата и без лекарства, ако такива не са нужни за състоянието ви по принцип. Приходите ви също ще са нередовни и по-ниски от очакваните, но това не значи, че не трябва да се стараете. Вероятно ще се наложи да предприемете служебно пътуване на сравнително далечно разстояние. Не отказвайте. От една страна ще се разнообразите, променяйки обстановката, а от друга, ще можете да покажете най-добрите си страни.
Лъв
Ще се наложи да разпределите вниманието си между професионалните и домашните задължения. И докато в професионалната сфера всичко ще се случва според предвижданията ви и без особени усилия, то у дома напрежението устойчиво ще се повишава. Успехите на работното място ще стабилизират самочувствието ви и благодарение на тях ще намерите решение на домашно-битовите инциденти. Не е изключено да се наложи да се справите с някаква авария или да похарчите допълнителни средства за уреждане на труден казус, засягащ семейството. Разправиите основно ще са на материални и финансови теми, но ако оцените реално собственото си участие няма да се стигне до сериозни конфликти.
Дева
Две качества ще са ви особено нужни през следващите дни и те са логика и търпение. Спорните въпроси ще са свързани с имоти, разпределение на имущество, уреждане на наследство, погасяване на съществуващи финансови задължения като глоби, абонаменти, наеми. Напрежението на моменти ще е трудно за овладяване, но ако искате да запазите коректните си отношения с най-близките роднини, търсете компромисни варианти или уредете споровете по съдебен ред. Професионалните задачи ще са от обичайния характер, но в по-голям обем, което рано или късно ще предизвика пристъпи на умора. Организирайте си някакво кратко пътуване, промяна на обстановката, купон с приятели и ще възстановите ефективността си.
Везни
Ще се появят изненадващи фактори, позволяващи разширяването на бизнеса или влиянието ви. Вероятно ще са свързани със задграничните ви партньори или други, които се намират на голямо разстояние от вас. Преговорите по промяна на договорните условия или съществуващите споразумения на моменти може да зациклят. Причините ще са предимно финансови. Ако държите на бъдещото си сътрудничество, бъдете готови за някои дребни отстъпки, които след време ще се окажат полезни. Действайте активно, изразявайте мнението си смело, но не прекалявайте с преумората. Съчетавайте полезното с приятното като от време на време си позволявате кратки пътувания, зареждащи с положителни емоции.
Скорпион
Водещо събитие е навлизането на Слънцето във вашия знак. Отделно от това Лунното затъмнение в края на седмицата ще е в срещуположния знак, на Телеца. Организирайте програмата си така, че да не сте подложени нито на физическо, нито на психическо напрежение. Преживяванията, засягащи личния ви живот ще са нееднозначни. На моменти ще се разкъсвате между желанията и задълженията или стремежите и възможностите си. Ще сте едновременно и привлекателни, и твърде турбулентни по отношение на действията и реакциите си. Ако искате да запазите мира у дома, проявете не само грижа, но и разбиране спрямо близките си. Претенциите им за съвместни развлечения вероятно ще ви принудят да направите някои допълнителни разходи, но пък моментите заедно ще си заслужават.
Стрелец
Сравнително спокоен, на моменти дори монотонен период. Приятните и не чак дотам приятни преживявания ще се редуват, но няма да са с характеристика, която би ви извадила от обичайния ритъм. Преобладаващо ще сте в контрол на случващото се или по друг начин казано, ще разполагате с достатъчно информация, за да се съобразите какво бихте могли да очаквате при конкретни обстоятелства. Финансовото ви състояние ще е стабилно. Ще разполагате с достатъчно средства, когато са ви необходими и няма да се наложи да търсите от странични източници. В случай, че сте си наумили да сменяте работата, за предпочитане е да изчакате.
Козирог
Почти непрекъснато ще се оказвате в центъра на събитията. Ще сте достатъчно убедителни, за да привлечете привърженици. Обстоятелствата ще ви позволят да разгърнете максимално потенциала си. Част от заниманията ще са свързани с пътуване, а друга част с известен риск, но и в двата случая ще има на кого да разчитате. Лесно ще намерите общ език с новите си партньори. Не е изключено да възстановите и прекъснати преди време контакти, за чието прекратяване не е имало конкретна причина. Успехите ви ще са окуражаващи, но не е желателно да прекалявате с амбициите.
Водолей
Предизвикателствата ще са повече, отколкото си представяте. Непрекъснато ще ви хрумват странни желания като например, да промените професията си. Да се заемете с обучение по дисциплина, различна от усвоените до момента. Да се втурнете в пътешествие към екзотична дестинация. Да претрансформирате изцяло интериора у дома. Да изнесете бизнеса си извън страната. Изобщо, странни мисли ще витаят из съзнанието ви, но за щастие, повечето от тях ще си останат на ниво „намерения“. Единственото, което е почти сигурно, че ще направите, е да се усамотите за известно време, тъй като активните контакти ще ви се отразят изтощително. Бизнесът ви също ще е в леко затишие, но без да предизвика финансови неприятности.
Риби
На преден план ще излезе сложен юридически проблем, с който ще се наложи да се справите колкото е възможно по-бързо. Няма да е по силите ви да го преодолеете самостоятелно, така че помислете внимателно кои от приятелите си да ангажирате и да помолите за помощ. Стремете се да създадете баланс между физическите и интелектуалните си дейности. Така ще съумеете да уравновесите силите си и да избегнете пристъпите на панически атаки, които ви връхлитат в момент на преумора. Радвайте се на дребните удоволствия. Избягвайте шумните компании. В позната среда и сред близки ще сте много по-спокойни и доволни.

Print Friendly, PDF & Email