23.07.2024

Седмичен любовен хороскоп

Възможни са напрежения
През новата седмица Меркурий ще бъде в квадрат с Плутон, а след това Слънцето в квадрат отново с Плутон, създавайки силно подозрение относно мотивите на другите хора към нас. В резултат на това, ако изпитваме проблеми с доверието към партньора си, напрежението може да достигне своя връх. За щастие, Венера и Юпитер ще направят любовния ни живот малко по-хубав. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
През новата седмица Венера ще се противопостави на Сатурн във вторник, което вероятно ще ви накара да се почувствате така, сякаш носите цялата тежест в съществуваща връзка. Време е да обсъдите ситуацията с половинката си. За ваш късмет, скъпи Овни, независимо дали сте необвързани или в двойка, сексът и интимността могат да се превърнат в области на дълбоко удовлетворение, след като Марс влезе във вашия 8-и дом. След това слънчевото затъмнение във вашия партньорски сектор може да доведе до променяща живота ви любовна връзка, ако сте несемейни.
Телец
Може да почувствате любовта много различно в зависимост от това дали сте необвързани или във връзка. Ако имате половинка до себе си, с любимия човек може да преминете през борба за власт. Това може да се отнася до това кой и доколко върши домакинската работа и т. н. Потенциално и двамата се чувствате неоценени. Разговорът по въпроса отдавна е закъснял, затова през тази седмица не го отлагайте. Напълно необвързаните имат прекрасни възможности за нова любов. Венера във вашия романтичен сектор прави перфектна връзка с Юпитер, който е във вашия знак.
Близнаци
Конфликтни ситуации може да възникнат за Близнаците, особено за онези, които са обвързани и причината да е свързана с интимността. Възможно е конфликтите да са относно честотата или липсата на такава. Спорът може да се съсредоточи около липсата на взаимно удоволствие. Без значение за какво точно разговаряте, потърсете подходящ начин да обсъдите тази важна и чувствителна тема, за да не нараните половинката си. Тогава ще постигнете напредък. Ако сте необвързани, може да бъдете разочаровани от някого, когото харесвате, но той не се държи към вас с нужното уважение.
Рак
Тази седмица комуникацията ще бъде от съществено значение за вашата връзка. По-специално, с вашият партньор може да имате противоречия по битов въпрос. Бъдете внимателни при обсъждането на важните теми, защото може да стигнете до словесна агресия, за която да съжалявате. Ако случаят обаче не е такъв, можете и двамата да си напомняте, че сте в един и същи любовен отбор и да си организирате приятна седмица. Необвързаните представители на зодията ще имат вълнуващи моменти.
Лъв
Скъпи Лъвове, ако искате любимият човек да направи нещо определено, то мълчанието ви няма да е ключът към това. Възможно е реакцията на половинката ви в дадена ситуация да ви е наранила, разочаровала. Комуникацията е всичко. За да имате връзка, трябва да сте готови да водите потенциално неприятни разговори, а не да наказвате другия с мълчание. Необвързаните Лъвове да се погрижат за комфорта си.
Дева
Ако се срещате с нов човек, бъдете внимателни, тъй като той/тя може да ви манипулира да плащате за неща или да ви внушава, че колкото повече отваряте портфейла си, толкова повече той ще отвори сърцето си. Не се поддавайте на това! Обичайте и уважавайте себе си достатъчно. Ако вече си имате половинка, то седмицата ще ви вдъхнови да се сближите още повече с любимия човек. И това е прекрасно!
Везни
Скъпи Везни, през новата седмица бъдете внимателни, тъй като е възможно да сте по-конфликтни от обикновено и поради това отношенията може да са обтегнати. Слънцето и Меркурий във вашия знак ще влязат в квадрат с Плутон, създавайки това напрежение. Може да се появи борба за власт между вас и вашия партньор по семеен въпрос. Никой не печели, когато и двамата сте настроени един срещу друг. От друга страна необвързаните могат да имат късмет с определен човек. За това ще им помагат Венера и Юпитер.
Скорпион
Скорпиони, новата седмица ви носи повече романтика и определено ще ви върви в любовта. Венера е във вашия 11-и дом на желанията и ще направи красива връзка с експанзивния Юпитер във вашия сектор на отношенията. Може да преживеете момент на „сбъдната мечта“ в любовния си живот, независимо от текущото ви любовно състояние. Повод за радост ще имат както обвързаните, така и онези от вас, които се срещат с някого.
Стрелец
Възможно е тази седмица да насочите гнева си относно настоящата си любовна ситуация към грешното място. И ако го направите, почти сигурно ще съжалявате. Меркурий и Слънцето ще бъдат в партньорски ориентирания знак Везни и вашия сектор на приятелство, но ще направят резки квадрати с Плутон. В резултат на това е възможно да преживеете разочарование в любовния си живот. Стрелци, каквото и да се случи, премислете добре ситуацията, тъй като всичко това е временно.
Козирог
Козирози, възможно е да преминете през сериозна битка за власт, свързана с професионални въпроси, но за щастие е малко вероятно това да повлияе на любовния ви живот. Всъщност, когато става въпрос за романтика, вие сте в една от най-щастливите позиции в зодиака. Венера във вашия 9-и дом ще направи перфектен тригон с Юпитер – планетата на изобилието, който в момента е във вашия любовен сектор. Ако сте необвързани, това може да ви донесе любовна възможност с някого, когото смятате за мъдър, авантюристичен и щедър като човек. От друга страна, обвързаните представители на зодията ще имат също прекрасна любовна седмица.
Водолей
За някои от вас любовен романс може да се разпадне. Ако с човека, към когото изпитвате силни емоции не сте съгласни с основните вярвания, може да не искате да продължите да се срещате. Меркурий, който е управител на вашия романтичен сектор, е във вашия 9-и дом и ще бъде в квадрат с Плутон, който пък е във вашия 12-и дом. Възможно е разговор да ви накара да осъзнаете, че изобщо не сте на една и съща вълна. Венера и Юпитер ще подкрепят обвързаните Водолеи, особено що се отнася до финансовите въпроси на връзката.
Риби
Риби, вие сте една от малкото зодии, които със сигурност ще почувстват любовта тази седмица! Венера, която се движи през вашия сектор на отношенията, ще ви помага да поддържате хармонията. Тя ще направи великолепен тригон с Юпитер, който в момента е във вашия комуникационен сектор. За някои това може да е годеж. Хубава седмица очаква и търсещите любов.

Print Friendly, PDF & Email