15.07.2024

Сатурн става директен на 4 ноември – за кои зодии това ще е положително

Вижте дали вашата е сред тях
На 4 ноември планетата Сатурн става директна, след като от 17 юни бе ретроградна в знака на зодия Риби. В астрологията Сатурн се разглежда като мощен небесен обект, който е свързан със справедливостта. Смята се, че тази планета носи положителни неща, но само за онези, които правят това, което трябва. Сред всички планети Сатурн се движи най-бавно и има най-голямо въздействие.
На всеки две години и половина той променя позицията си в небето, което се отразява на това как ни влияе. На 4 ноември той става директен, променяйки движението си и ще донесе положителни промени за някои зодии, правейки бъдещето им по-добро.
Дали вашата е сред тях, вижте в следващите редове.
Зодия Телец
Сатурн определено ще има голям ефект върху този зодиакален знак. Ставайки директен, той може да доведе до благоприятни промени в работата и бизнеса на Телеца. Ако е имало проекти, които са били задържани, най-накрая ще постигнете напредък. Според звездните прогнози, може да очаквате добри финансови резултати. Телци, упоритата работа и решителността ви ще ви се отплатят, особено по отношение на работата и финансовите въпроси.
Зодия Близнаци
Представителите на този въздушен знак могат да очакват някои добри възможности, когато Сатурн стане директен. Късметът може да бъде фактор, но вашите усилия ще бъдат най-важни за постигането на успех. Това означава, че ако работите усилено, имате шанс да постигнете повече и да подобрите финансовото си състояние.
Въздействието на Сатурн няма да бъде само по отношение на работата. Може също така да ви помогне по правни въпроси, което прави по-вероятно нещата да вървят добре в съда или при споразумения.
Ако по някакъв начин търсите справедливост или честност, директният Сатурн може да ви помогне и в тази посока. В по-голям мащаб влиянието на Сатурн може да е от полза за това да затвърдите имиджа си, да си спечелите нечие уважение, което може да ви отвори повече шансове за успехи.
Зодия Лъв
Лъвове, пригответе се за някои положителни промени в живота си. Притесненията по отношение на парите, ако е имало такива, ще започнат да изчезват и ще имате повече възможности да увеличите финансовото си състояние. Директният Сатурн ви носи повече стабилност и успехи. Онези от вас, които са се занимавали с правни въпроси, ще могат да ги разрешат, което ще им донесе усещане за облекчение.
Като цяло, ще започнете да се чувствате удобно и щастливо с живота си. Вашата харизма ще ви помага да постигнете успехи и напредък в общуването и създаването на нови социални контакти.
Зодия Козирог
Козирозите ще се възползват много, когато Сатурн започне отново да се движи напред, особено защото планетата ще минава през частта от тяхната рождена карта, свързана с богатството. Това означава, че има голям шанс те да направят повече пари и да имат повече късмет с финансите. В работата може да имате повече възможности за издигане. Вашата трудолюбивост ще бъде възнаградена.

Print Friendly, PDF & Email