05.12.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Рокери освежиха детски площадки

Мотористи от мотоклубове „Братя във вятъра“ и „Диви гарги“ са освежили две детски площадки във варненския квартал Аспарухово.
За проведената инициатива съобщи лично кмета на района Ивайло Маринов.
Нов облик благодарение на моторджиите са придобили двата детски къта на ул. „Моряшка“ – до бл.27 и върху Охранителния канал.
Кметът на район Аспарухово същи още, че по традиция той и колегите му от районната администрация са освежили други пет детски площадки – ул. „Св.св. Кирил и Методий“ №36, ул. „Св.св. Кирил и Методий“ до спирка „Зора“, ул. „Чонгора“, жк „Дружба“ пред бл.18 /руските блокове/ и ул. „Дедеагач“.
С тях общият брой на пребоядисаните кътове до момента вече е 19.
Заразени от примера ни и вдъхновени от идеята нашите приятели от мотоклубове „БРАТЯ ВЪВ ВЯТЪРА“, „ДИВИ ГАРГИ“ и свободни мотористи днес се включиха с доброволчески труд и бои в освежаването на детските площадки на територията на район „Аспарухово“, за което съм им безкрайно признателен!
Благодарение на тях нов облик придобиха двата детски къта на ул. „Моряшка“ – до бл.27 и върху Охранителния канал.
Бившият кмет на район Аспарухово (2011-2015) Йордан Николов пък е помогнал с дарение на бои, четки и валяци.
Благодаря на всички за енергията и ентусиазма! Заедно сме и вървим безотказно към постигане на целта – превръщането на района в по-уютно място за живеене до най-малкия детайл!
Ако има желаещи да се включат в отбора ни може да заявят участието си, както и площадката, която да бъде следваща в списъка ни на мен: 0899 986 663
С радост ще приветстваме всеки доброволец!

Print Friendly, PDF & Email