16.04.2024

Предстои да видим представянето на добричкия талант Александър Петров във вокалните двубои на „Гласът на България“

След отличното представяне на добричките момчета Александър Петров и Максим Панайотов в първия етап „Кастинги на тъмно“ на телевизионния музикален формат „Гласът на България“, предстои да ги видим и в следващия – „Вокални двубои“. И двамата възпитаници на Студио за вокално обучение „ЗОНЕЛИ“ избраха Галена за свой треньор и са вече част от нейния отбор.
В неделя – 23-ти октомври от 20 ч. по bTV ще проследим вокалната битка на Александър с една от другите участнички – негова съотборничка.
Тази година във формата за пръв път се въвежда ново правило във вокалните двубои – НОН СТОП кражбите. След всяко изпълнение и решението на треньора кой да продължи напред, останалите треньори ще могат да „откраднат“ отпадналия участник, като няма да имат ограничение в броя на „кражбите“. В същото време „откраднатият“ участник ще получи уникален шанс да продължи в шоуто и ще заеме определеното му място в бекстейджа. При всяка следващата кражба обаче „столът на надеждата“ за оставане във формата ще трябва да се освободи за новия „откраднат“ и първият, който го е заел ще напусне шоуто завинаги. С това ново правило дуелът между участниците ще стане по-интересен и непредвидим до последния момент.
Да проследим „развоя на събитията“ на голямата сцена на „Гласът на България“ и да стискаме палци на нашите момчета!
Успех на Александър Петров в неделя!!!

Print Friendly, PDF & Email