22.07.2024

Представяне на музикалната книга „Малахитовата гора“ на Мартин Иванов

На 26 май /петък/ 2023 г. от 18.00 ч. в Регионална библиотека „Дора Габе“ Мартин Иванов ще представи новата си музикална книга „Малахитовата гора“.
„Малахитовата гора“ е една вдъхновяваща история за пътя и смисъла, за битката със страховете и отчаянието и за светлината в края на тунела.
Това е повече от книга, защото историята е разказана и със слово и с музика. Включеният в книгата музикален албум съдържа 9 композиции, които следват съдържанието на книгата и всяка една от тях съответства на главата от текста. Ще можете да прочетете текста, да чуете музиката и да почувствате със сърцето и душата си историята на главния герой. История за това, как и при най- великото страдание и трагедия, човек може да намери сили и вяра, за да превърне личната трагедия в триумф, а страданието – в човешко постижение.
Всяка продадена книга/диск ще осигури засаждането на дърво в нуждаещите се от помощ гори на България. 
Мартин Иванов
Мартин Иванов е един от онези българи, които са натрупали ценен опит навън, за да се посветят на нещо значимо тук. Той е композитор, диригент, изследовател и ритъм коуч, който е прекарал 15 години в САЩ и Канада. Завършва престижните Berklee College of Music, Бостън (джаз композиция и аранжиране), University of Memphis и University of Massachusetts (магистърска и докторска степен по изкуствата и композиция). През годините 2001-2004 Мартин Иванов преподава композиция, хармония и аранжиране в University of Memphis и University of Massachusetts.
След завръщането си в България, той основава Институт ЛИБЕРА и полага основите на ритъм терапията и ритъм фасилитирането в България. Положителните вибрации на неговите барабани проникват в нуждаещите се от социална и терапевтична подкрепа затвори, домове за възрастни, домове за деца, дневни центрове за деца с увреждания и онкологични клиники.
Широко популярни са неговите корпоративни ритъм трейнинги, в които се включват световно известни компании като World Bank, Microsoft, Citibank, Shell, HP, Deloitte, Carlsberg, AVON, Nestle, Renault Nissan и много други. Мотивационен говорител и лектор, използващ езика на ритъма като средство за личностно и колективно развитие. Автор на книгите „Малахитовата гора“,  „Алхимия на Ритъма“ и „Звуци от тишината“ , създател на метода Ритъм Коучинг и на терапевтично-образователната игра Ритъм Карти ДЪГА.
Мартин Иванов е официално оторизиран ритъм фасилитатор от световно известната американска компания „REMO, Inc.“.

Print Friendly, PDF & Email