21.02.2024

Предаваме отново пластмасови капачки на 30 септември

Отново е Септември и отново е време за мащабно събиране на капачки и стотинки в град Варна!
Поредното мащабно събитие „Събиране на КАПАЧКИ и СТОТИНКИ“ ще се проведе на 30.09.2023 г. (Събота) от 09:00ч до 14:00ч пред Катедралата в град Варна в помощ събирането 500 000 лв и #каузаполовинмилион за закупуването на:

 • Първият в България изцяло оборудван мобилен пункт за кръводаряване „Аз Вярвам и Помагам“ в помощ обикалянето на градове и села и събирането на повече кръв за хиляди пациенти, който ще дарим на РЦТХ – Варна – ИЗПЪЛНЕНА КАУЗА!
 • Втората Детска/неонатална линейка „Аз Вярвам и Помагам“ в помощ на хиляди бебета, която ще дарим в СБАГАЛ „Проф. Д-р Д. Стаматов – Варна“;
 • Закупуването на медицинска апаратура и оборудване за отделението по Детка хирургия в МБАЛ „Св. Анна – Варна“, където се оперират и лекуват хиляди бебета и деца от 0 до 18 г.
  След огромният успех и постигането на цел 1, а именно закупуването на Първият в България изцяло оборудван мобилен пункт за кръводаряване „Аз Вярвам и Помагам“ Ви каня за подкрепа в мотивацията до края на 2023г да осъществим цел 2 и цел 3 от #каузаполовинмилион!
  По време на събитието ще има най-големият Благотворителен базар с редица изключително красиви и стойностни артикули и продукти с кауза.
  Ще има чаши, ключодържатели, магнити с визията на Детската линейка и визията на Първият в България Мобилният пункт за кръводаряване, които са произведени в лимитирана серия. Ще има от всички наши продукти с кауза като вода, солети, кускус, юфка, детски солети, хляб с кауза, стикери за кола и още много други неща.
 • Капачките трябва да бъдат предадени в торби, чували или кашони, но НЕ и в туби;
 • По време на събитието ще се събират и стотинки от 0,01лв, 0,02 лв, 0,05 лв, 0,10 лв, 0,20 лв, 0,50 лв, 1 лв и 2 лв;
 • Стотинките НЕ трябва да бъдат сортирани по номинална стойност и може да бъдат в обща торбичка, буркан или друг здрав съд;
 • Капачките и стотинките трябва да се предадат ОТДЕЛНО едно от друго;
 • По време на събитието ще има благотворителен дарителски базар, на който ще се предлагат рекламни материали (чаши, тениски, магнити, ключодържатели, ароматизатори, вода с кауза, солети кускус и юфка с кауза и други) с логото на кампанията в помощ за събирането на повече средства;
 • На площада ще има и дарителски кутии, където всеки, който желае ще може да дари и хартиени банкноти в помощ на инициативата.
Print Friendly, PDF & Email