05.08.2021

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Онлайн публично обсъждане на актуализация на Програмата за капиталови разходи на Добрич ще се проведе 23 юли

Онлайн публично обсъждане на актуализация на Програмата за капиталови разходи на Добрич ще се проведе 23 юли от 16.00 часа, предаде кореспондент на Радио „Фокус” – Варна. Във връзка с въведените противоепидемични мерки публичното обсъждане ще бъде неприсъствено, чрез платформа WEBEX за видеоконферентна връзка, отговаряща на изискванията за мрежова информационна сигурност.
Чрез линка https://dobrich.webex.com/meet/webex гражданите имат две възможности да се включат онлайн. Могат да свалят приложението WEBEX и да се включат в платформата чрез него или да влязат директно през браузъра, който ползват. Необходимо е да се въведе име и e-mail.
Община град Добрич очаква мнения, препоръки и предложения в деловодството на администрацията, на електронен адрес priemna@dobrich.bg, или на телефон 058/600 416 и 058/600 001, вътрешен 258, до 17.00 часа на 23.07.2021 г.
За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще бъде публикуван на интернет страницата на Община град Добрич и ще се приложи към проекта за актуализация на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич при внасянето й за разглеждане от Общински съвет. С материалите за публичното обсъждане гражданите могат да се запознаят чрез линк на сайта на Общината.

Print Friendly, PDF & Email