18.07.2024

Новолуние във Водолей на 10 февруари – постигаме напредък в живота

Чистим и старото и ненужното
На 10 февруари ни очаква новолуние във въздушния знак Водолей. Новолунието е период на нови емоционални цикли и „посяване на семената“ за всичко, което искаме да дойде след това в живота ни. Футуристичното новолуние във Водолей ни насърчава да се освободим от миналото си или поне от някои от нещата, от които все още не сме. Водолеят е хладен и дистанциран, идеален за почивка и за прочистване от нещата, които вече не ни служат, за да можем смело да пристъпим към следващата фаза от живота си.
Когато Слънцето и Луната се обединят в този интелектуален знак, имаме по-голяма способност да разширим възприятията си, да създадем нови идеи, да получим нови познания в дадена област.
Ето няколко ключови момента по време на февруарското новолуние.
То ни носи съвпад на Слънцето и Луната, създавайки мощна енергия за промяна и трансформация.
Новолунието във Водолей е момент, в който да изберем да започнем нещо ново, наблягайки на социалните отношения и приятелството.
Присъствието на Плутон във Водолей показва необходимостта от регенериране на определени типове взаимоотношения, което води до дълготрайни влияния отвъд фазата на новолунието.
Положителната връзка в този период между Луната, Сатурн и Юпитер носи оптимизъм и напредък в справянето с реалностите на живота.
Енергията на Луната около позицията на Нептун ще подхранва вдъхновението и волята ни, превръщайки я в източник на положително действие и ефективност за нас.
Новолунието във Водолей съвпада с настъпването на китайската нова година, която ще е на Дървения зелен дракон. Фокусът ни по време на новолуние ще попадне върху използването на новите технологии, да излезем извън рамката, да се свържем с другите, да се погрижим за себе си, добрата си форма и външен вид, да помагаме на другите.
Не бива да се страхуваме да поемаме рискове, а и късметът ще бъде с нас. Разбира се, важно е да не действаме безразсъдно и емоционално. Някои може да постигнат напредък в професионалното си развитие, да увеличат доходите си.
Въпреки че второто новолуние за 2024 г. ще има еднакво въздействие върху всички зодии, все пак има изключения. Представителите на зодиите Риби и Водолей ще трябва да се изправят пред поредица от събития, които могат да доведат до емоционално прегаряне.
Козирозите, Телците и Овните ще трябва да отделят повече време за работа в този период. Периодът на новолунието е прекрасен момент за тях за професионални успехи. Просто не поемайте цялата отговорност върху себе си, а работете в екип.
За Близнаци, Везни и Стрелец това е прекрасно време за романтични промени, нови интересни запознанства, които могат да се превърнат в нещо повече. Основното нещо е да не бързате и да бъдете разумни. Лъвовете да бъдат по-внимателни в комуникацията и в делата.
На Скорпионите и Раците им е позволено да мечтаят. Чудесен период за планове и мечти. Чувствайте се свободни да мечтаете, да поставяте цели и да ги сбъдвате.
Овенът, Девата и Везните ще се радват на късмет и жизненост. Ще бъде лесно да се заемете с работа, да успеете, ако се занимавате с творчеството и дори да срещнете нова любов.

Print Friendly, PDF & Email