09.12.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Новата комедия „Извънредно неудобно“ с премиера във Варна на 20 септември

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова ще направят премиера на новата си комедия „Извънредно неудобно“ във Фестивален и конгресен център Варна на 20 септември, научи Moreto.net. Постановката е третата от успешната авторска поредица, включваща представленията „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“.
„Извънредно неудобно“ отново представя истински истории, събирани от живота. Този път те са обединени от неудобството, срама, конфузните ситуации, които всички преживяваме. Публиката ще се забавлява с разкази за домашни любимци, хипохондрици, гръцки остров, японско турне, деца, свекърви, една варицела, три раждания…
Разбира се, всичко това ще бъде в компанията на музика, танци и неповторимото чувство за хумор на трите актриси, които признават, че изобщо не им е неудобно да поканят зрителите на новата си постановка.
„Извънредно неудобно“ е по идея на Здрава Каменова и Светльо Томов в съавторство с Богдана Трифонова. Композитор на музиката е Добромир Кисьов, а художник по костюмите – Стефания Колева.

Print Friendly, PDF & Email