16.04.2024

Националният отбор по художествена гимнастика индивидуално жени е на лагер във Варна

Обновената зала по художествена гимнастика в НСБ „Спорт Палас“ посрещна национален отбор жени индивидуално, който вчера стартира своя подготвителен лагер в морската столица, съобщават от БФХГ.
Във Варна в следващите дни ще тренират Боряна Калейн, Стилияна Николова, Ева Брезалиева, Татяна Воложанина, Магдалина Миневскa и Лъчезара Пекова с техните треньори и водени от мениджъра на тима Бранимира Маркова.
Националнa спортна база „Спорт Палас“ е тренировъчен, спортен и конгресен център, предназначен за подготовка на български и чуждестранни национални и клубни отбори. Разположен в непосредствена близост до морето и град Варна.
НСБ „Спорт Палас“ разполага с голям набор от спортни съоръжения на закрито и на открито, зали за семинари и конференции с възможности за настаняване. Елитни спортни отбори и спортисти, сред които националните отбори по художествена гимнастика, вдигане на тежести, борба, кикбокс, фехтовка и други се възползват от изключителните възможности за провеждане на подготвителни лагери и тренировки в НСБ „Спорт Палас“, което им позволява да постигат резултати от най-високо ниво.
„Българска федерация по художествена гимнастика изказва своите благодарности към НСБ „Спорт Палас“ за изключителните условия и внимание, с което посрещат българските грации“, обявиха от централата.

Print Friendly, PDF & Email