27.11.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Награди за малките таланти на Студио „Сарандев“ от Международен фестивал „Stars of the world“ – к.к. Албена

Поредни постижения за певци от студио за поп-рок певци „Сарандев“. Най-малките представители на Младежки център взеха участие в Международния фестивал „Stars of the world/ Звезди на света“, който се проведе в к.к.Албена, 24-28 август.
Двете най-малки представителки на студио „Сарандев“ с вокален педагог Жана Стефанова се представиха отлично във втора възрастова група. С две втори награди в Направление „Световен хит“ и „Песен на роден език“ може да се похвали Сиана Славчева. Ванеса Кънчева грабна втора награда в Направление „Световен хит“ и трета награда в Направление „Песен на роден език“.
В двата конкурсни дни, които бяха на 27-ми и 28-ми август, изпълненията на многобройните певци, дошли от страната и чужбина, бяха оценявани от деветчленно международно жури с Председател Хайгашод Агасян. В журито имаше членове от Молдова, Македония, Украйна и Чехия. Имаше също и тричленно младежко жури, които са носители на награди от изминали издания на фестивала. Главен организатор на фестивала е Арт компания „Нови звезди“ гр.София.

Print Friendly, PDF & Email