19.04.2024

Местните проблеми се решават от мотивирани хора

Народният представител от „Демократична България” от Добричкия регион Албена Симеонова и екипът на „Демократична България“ имаха приемна в град Тервел.
„Сред основните теми на местните хора са земеделието, винарството, пътищата и демографската криза. Местните търсят начини да подкрепят местната икономика, но са спирани от редица административни пречки, които им пречат да развиват бизнеса си спокойно. Като народен представител Албена Симеонова неведнъж е повдигала проблемите на земеделието, водите, пътищата и горите пред представителите на изпълнителната и законодателната власти, като това води до частично решаване на повечето от проблемите”, се посочва в прессъобщение след приемната..
„Трайното решение на местните проблеми ще настъпи, когато общинският парламент започне да обръща специално внимание на всеки един проблем, а за това трябват упорити и мотивирани хора, затова сред ключовите цели, които си поставяме е мобилизация на гласоподавателите с цел постигане на още по-високи цели”, добавя Симеонова.
На срещата у частваха Албена Симеонова , народен представител от „Демократична България“, арх. Надежда Пампорова („Да, България”,Добрич), Божидар Радев (ДСБ, Добрич), Георги Стефанов („Да, България”, Ген. Тошево) и Преслав Нейчев („Да, България”, Добрич). В срещата се включи и Жеко Петков, координатор на „Продължаваме промяната“ за община Тервел. ДТ

Print Friendly, PDF & Email