20.06.2024

Любовен седмичен хороскоп

През новата седмица Юпитер ни подтиква да не крием своите желания в любовта и да се възползваме от възможностите, които ще ни даде. Новолунието в Телец в петък усилва силата ни още повече, позволявайки ни да задълбочим връзката си на физическо и емоционално ниво. Очакват ни много интересни събития, изненади. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Овни, през новата седмица Марс навлиза във вашия любовен сектор и няма да бъде в добра позиция към Плутон. Това със сигурност ще предизвика фойерверки в любовния ви живот. Наред с хубавите неща в любовната ви връзка може да се появи и голяма доза ревност. Ако сте с някого, споровете са много възможни, но добрата новина е, че можете лесно да се сдобрите… в спалнята. Необвързаните представители на зодията може да „преследват“ някого и да не са готови да приемат „не“ за отговор.
Телец
Телци, напът сте да станете най-щастливия знак на зодиака по всички въпроси, включително и в любовта! Планетата на възможностите – Юпитер, навлиза във вашия знак за първи път от дванадесет години. Това астрологично събитие ще ви накара да се почувствате по-уверени и изпълнени с енергия.
Но Юпитер е и планета на късмета, така че това също ще ви подкрепя. Новолунието във вашия знак, което се очаква през тази седмица също ще ви донесе хубава енергия без значение дали сте обвързани или търсите сродната си душа. Възползвайте се от нея, за да укрепите връзката си.
Близнаци
Вашият любовен живот е напът да стане по-„таен“, но не се притеснявайте – това може да е точно онова, от което се нуждаете! Юпитер се премества във вашия скрит 12-и дом във вторник. С любимия човек може да осъзнаете, че е време да направите всичко необходимо, за да подновите романтиката. Помислете как да го направите, защото възможностите са неограничени. Ако сте необвързани може да се окаже, че човек в близост до вас – колега, познат, приятел, има интерес към личността ви.
Рак
Експанзивният Юпитер влиза във вашия 11-и дом на приятелите във вторник. Новолунието в Телец също ще окаже влияние върху тази област на вашата диаграма. Това означава, че можете да създадете нови контакти, да разширите вашия приятелски кръг и от новите познанства или вече установени, да се окаже, че има човек, с когото изпитвате взаимен интерес. Обвързаните Раци ще могат да сбъднат поне една своя мечта и това ще носи радост за тях и половинката им.
Лъв
Лъвове, с навлизането на Марс във вашия знак, ще бъде почти невъзможно да бъдете игнорирани от някого. Най-накрая сте готови да излезете от скривалището си и да поискате обожанието и обичта, които по право са ваши! Освен това ще бъдете мотивирани да преследвате удоволствието под всякаква форма – романтична и друга.
В резултат на това, ако сте необвързани, вероятно няма да имате проблеми да направите първата крачка, за да уведомите определен човек, че имате интерес към него. Ако сте във връзка има вероятност за борба за власт между вас и партньора ви, тъй като Марс се противопоставя на Плутон.
Дева
Новите преживявания могат да ви стимулират по уникални интелектуални и духовни начини. В резултат на това може да жадувате за любовна връзка с някого, на когото гледате с голямо уважение. Този човек трябва да има перспектива, която ви позволява да научите нещо ново. Обвързаните Деви може да планират пътуване с любимия човек или друго, което да разнообрази ежедневието им, но и да обогати връзката. Бъдете креативни, заслужава си!
Везни
Финансови възможности са напът да се появят пред вас и те, Везни, може да са свързани с любовния ви живот. Юпитер, планетата на късмета, ще влезе във вашия 8-и дом на споделените ресурси във вторник. Новолунието ще окаже влияние на същата тази област на вашата карта, увеличавайки потенциала ви да се възползвате от парите на някой друг.
Ако сте във връзка, вашият партньор може да научи новини за определен доход, за повишаване на заплатата, за бонус. Необвързаните Везни също ще имат вълнуваща седмица и може да се окажат в любовен романс с човек, който има финансови възможности.
Скорпион
Скорпиони, очаква ви голям късмет в любовта! Юпитер, планетата на експанзията, ще влезе във вашия партньорски сектор. Това е индикатор, че ако нямате сериозна връзка, предстоят възможности за такава. Обвързаните Скорпиони ще имат вълнуваща седмица. Новолунието в същата област на вашата диаграма, усилва потенциала за ново начало в настоящите или потенциални връзки. Тези, които преминават през трудности, могат да очакват положителни промени.
Стрелец
Стрелците може да очакват една добра седмица за любовния си живот. До вторник Юпитер все още е във вашия романтичен сектор. Въпреки че ще прекара само още няколко дни там, тъй като напуска тази част от вашата карта и навлиза във вашия 6-и дом, има всички признаци, че ще получите „подарък“ от Юпитер, който със сигурност ще накара сърцето ви да се усмихне. Някои от вас може да са готови да разширят семейството си. Ако сте от тези, които на този етап излизате с някого, то може да споделите емоциите си към този човек или пък ако не се срещате с някого, тепърва да се запознаете с нова личност. Бъдете отворени към магията на любовта!
Козирог
Козирозите да се подготвят за повече романтика. Ще имате подкрепата на Юпитер, на новолунието в знака на Телец. Време е за повече уют във връзката, физически удоволствия, промени, за които жадувате. Но Юпитер ще подкрепи и онези от вас, които търсят любовта. Възползвайте се максимално от тази енергия.
Водолей
Огненият Марс навлиза във вашия партньорски сектор в събота и няма да бъде в добра позиция спрямо интензивния Плутон. С партньора ви може да изпитате някакъв конфликт, защото и двамата искате да наблюдавате нещо важно за вас, което засяга връзката ви. Първоначално може да ви се стори, че сте във война един с друг, но не се притеснявайте!
Това скоро може да отстъпи място на някаква страст между вас двамата, която може да разреши основния проблем. Необвързаните представители на зодията може да са мотивирани за връзка, но не бива да позволяват да си правят грешни избори за партньор.
Риби
Юпитер навлиза във вашия комуникационен сектор, а новолунието тази седмица ще окаже влияние върху същата зона. Ще може да водите смислени разговори с партньора си за това, което наистина желаете физически, но също и за финансови въпроси и такива, свързани със сигурността във връзката. Ако сте необвързани, е възможно някой, който живее в близост до вас, да се окаже, че има интерес да си общувате, да се срещате.

Print Friendly, PDF & Email