05.12.2023

Любовен седмичен хороскоп

Новата седмица ни носи вълна от свеж въздух в романтичната сфера на живота. Дали заради Свети Валентин или разположението на планетите, ще успеем да открием нова страна в себе си. Ще можем да виждаме по-ясно хората край нас и ще сме много по-решителни в това да разрешим любовните си проблеми, ако има такива. Вървим по пътя на щастието и сме готови да се борим за него.
Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.
Овен

В седмицата на Свети Валентин е възможно да се сблъскате с определени лични конфликти, но интуицията ви ще ви насочи към подобряване на отношенията с партньора. Дори ако досега сте се страхували да бъдете възможно най-честни, ще откриете, че сте грешили. Опитайте се да следвате сърцето си, защото само така можете да усетите цялото очарование на настоящия период. Споделянето е част от добрата комуникация, която ще ви помогне да постигнете хармония в любовта. Самотните Овни няма да скучаят.
Телец
За представителите на зодията, които са в дългосрочна връзка, е много вероятно да търсят повече свобода, в добрия смисъл, отделяйки повече време за своите хобита. Ако има такива, в които участие може да вземе и партньорът ви, седмицата определено ще ви носи положителни емоции. Свети Валентин ще ви подейства вдъхновяващо – няма да се поколебаете да изненадате половинката си и да ѝ споделите вашите желания.
Близнаци
Близнаците ще се почувстват по-откъснати и свободни от работните си задължения. Това ще се дължи на желанието ви да подобрите любовния си живот, така че не се изненадвайте, ако ви спохождат екстравагантни мисли. Единственият проблем е, че понякога нямате смелостта да изразите мнението си, така че не забравяйте, че е важно да напредвате в тази посока. Харизматични сте и без значение дали сте в сериозна връзка или търсите своята половинка, вниманието към вас ще бъде голямо.
Рак
В седмицата на любовта възгледите на представителите на зодията ви ще се променят и ще бъдат по-отворени към експерименти в любовната връзка. Може да решите да я надградите, да преминете на следващо ниво или да въведете повече разнообразие с любимия човек. Имайте ясен план как да действате, споделете желанията с него/нея, но не се опитвайте да налагате мнението си. Необвързаните Раци са готови за флирт, а възможности няма да липсват.
Лъв
Скъпи Лъвове, тази седмица планетарните позиции ще ви помогнат да повишите самочувствието си, ще ви помогнат да изразите всичко, което ви е на сърцето. Може да откриете, че мислите за някои неща, които искате да коригирате в личната сфера, но не сте могли да ги изразите преди това. Това е идеалната седмица за любовни промени, без значение дали сте във връзка или търсите любовта. Любимият човек ще показва обожанието си, а вашата креативност ще добавя още повече приятни емоции.
Дева
Тези от вас, които търсят подходящия човек за любовна връзка, тази седмица може да ги очаква приятна изненада. Ако сте готови отново да изпитате напълно любовта, не забравяйте, че това изисква усилие, което се основава на откритост и действие. Бъдете активни и уверени, но не и преследващи. Девите в сериозна връзка е добре да обърнат повече внимание на взаимоотношенията си и да заменят взискателността си с романтика и споделяне на емоции. За останалото звездите ще им помагат.
Везни
През новата седмица е възможно да възникнат непредсказуеми събития, особено ако някои проблеми между вас и любимия човек са били оставени неразрешени твърде дълго време. Опитайте се да конкретизирате и да изразите всичко, което ви тревожи. Това важи и за Везните в дългогодишна връзка и за тези, които влизат в нова. Премълчаването може да доведе до разпад на взаимоотношенията или на това те да тръгнат в грешна посока.
Скорпион
Някои от представителите на зодията може да изведат приятелството на по-дълбоко ниво, но е възможно и да изпитвате чувства към близък човек и да решите, че това да му ги споделите, не е най-доброто решение тази седмица. Възможно е да се окаже, че и двамата все още не сте готови за обвързване. Звездите обаче ви съветват да не бързате с решения, които могат да доведат до проваляне на тези взаимоотношения. Не бързайте, за да не развалите нещо. Скорпионите във връзка са любовно настроени и определено ще планират нещо хубаво за тях и любимия им човек.
Стрелец
Стрелци, през новата седмица се фокусирайте върху приятелствата, които могат да ви донесат хармония в социалната ви среда. Дори и все още да не сте намерили сродната си душа, нейното отсъствие не трябва да ви спира да се наслаждавате на живота. Точно така може да срещнете новата си половинка. Обвързаните Стрелци могат да използват любовната седмица, за да внесат повече романтика и разнообразие във връзката си в дългосрочен план, а не само за празника.
Козирог
Козирози, ако някои от вас са в нова любовна връзка, то през следващите дни тя може да бъде разкрита от вас. Щастието ви не може да бъде скрито и това е прекрасно. Останалите, които имат дългосрочни взаимоотношения, ще са вдъхновени от празника на любовта. Ако не сте от пътуващите през тази седмица, може да планирате следващото пътешествие с любимия ви човек.
Водолей
Седмицата на Свети Валентин ще ви принуди да обърнете внимание на това какво работи и какво не в една любовна връзка. Ще си изясните и как вашата енергия влияе на другите. Това е много хубаво, защото ще може да обърнете някои ситуации в своя полза, особено ако търсите сродната ви душа.
Онези от вас, които са в сериозна връзка ще са настроени романтично и празнично. Обаятелни сте и любимият човек ще ви покаже това с мили жестове.
Риби
Рибите ще преминат през процес на умствено и емоционално прочистване. Това ще им помогне да постигнат баланс, да си изяснят някои ситуации, дори да ги разрешат. Някои от вас може да са прекалено фиксирани върху определен човек и е време да вземете някои важни решения.
Рибите в сериозна връзка ще дадат свобода на емоциите си. Интимността в спалнята и извън нея, ще им носи удовлетворение.

Print Friendly, PDF & Email