18.07.2024

Любовен седмичен хороскоп

Романтика, но и заблуди
Любовта е идеалистична и потенциално измамна през тази седмица. Звездите ни предупреждават, че или ще изберем да затворим очите си за нещо, което знаем, че не трябва, или наистина няма да можем да видим реалността на дадена ситуация, колкото и да се опитваме. Така или иначе, не получаваме пълната картина за романтична ситуация, тъй като Венера се приближава към квадрат с Нептун. Положителното на тази позиция е, че ни очаква повече романтика.
Какво предстои за всяка зодия – вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Овни, през новата седмица може да се окажете по-фокусирани върху работата и не толкова към любовта. Венера ще ви помага по отношение на парите и успеха. Звездите ви съветват да не пренебрегвате любовния си живот, защото пълнолунието, което ни очаква ще ви напомни точно това. Ако сте необвързани, може да разберете, че някой от приятелския ви кръг изпитва силни емоции към вас. Обвързаните представители на зодията да внимават с претенциите към любимия човек.

Телец
Уважаеми Телци, каквото и да се случва в момента в любовния ви живот, със сигурност ще се промени тази седмица. Уран, планетата на изненадата, се движи през вашия знак, като това ще ви накара да обърнете внимание на промяната, както на лично ниво, така и в динамиката на вашите взаимоотношения. Темите за освобождението и да бъдеш верен на себе си, като същевременно работиш върху това, за да се свържеш с някой друг, са важни в живота ви тези дни.
Докато Уран е бил ретрограден, може да сте се почувствали сякаш любовният хаос е изчезнал. Не се заблуждавайте! Тъй като Уран става директен в края на седмицата, със сигурност любовта ще има с какво да ви изненада и не е задължително изненадите да са отрицателни, но бъдете подготвени за всичко.

Близнаци
Обвързаните Близнаци може да бъдат изненадани от щастливи финансови новини, касаещи любимия им човек. Венера, която се премества във вашия 8-и дом на споделените ресурси, увеличава шанса партньорът ви да получи повишение или друг паричен бонус. Дори ако ползите са по-малко осезаеми, можете да празнувате! Нещата са малко по-малко оптимистични за необвързаните Близнаци. Внимавайте с неочаквани изявления в любов от някой от вашите познати. Позволено ви е да се чувствате поласкани и неудобно в същото време. Този човек може да изглежда странно интензивен към вас, затова бъдете внимателни.

Рак
Хармонията в отношенията може да стане по-скоро правило, отколкото изключение за вас, Раци. Това е моментът, когато планетата на любовта – Венера, навлиза във вашия партньорски сектор, подкрепяйки съществуващата ви връзка с някой специален за вас човек. Ако се срещате сериозно с някого, тази енергия може също да подпомогне любовния ви живот. Необвързаните Раци ще имат приливи на добро настроение, грижа за себе си, което ще им увеличи шанса в близко бъдеще да имат и приятни любовни мигове.

Лъв
Лъвът може да се разочарова по отношение на любовта. Има вероятност любовен интерес или партньорът ви, ако сте обвързани, да не ви оценят както ви се иска. Въпреки че пълнолунието тази седмица ви помага да бъдете емоционално отворени, то също ще се противопостави на Плутон, който сега е във вашия партньорски сектор. Романтичните потенциални партньори може да се окажат подозрителни, когато споделяте чувствата си.

Дева
Може да има аромат на нова любов във въздуха за вас тази седмица, Деви. Венера навлиза във вашия 5-и дом, давайки прекрасен тласък на романтичните перспективи за необвързаните от вас. Може да срещнете някой, чиято възрастова разлика е малко по-голяма от обичайното ви предпочитание. Обвързаните Деви ще са романтично настроени, с голямо желание да се отдадат на повече приятни мигове с любимия човек. Седмицата ще бъде хубава в любовен план.

Везни
Обвързаните Везни да внимават, тъй като някои от тях може да проявят повече желание да излизат с приятели и любимият им човек да остане на заден план. Намерете баланса и помислете кое наистина е по-важно за вас в този етап от живота ви. Ако сте необвързани, приятел може да сподели с вас емоционален момент, който да ви накара да се чувствате по-романтично. Прекрасно!

Скорпион
Скорпиони, очаква ви динамична седмица по отношение на любовта и отношенията. В събота Уран – планетата на изненадата, се насочва към вашия партньорски сектор, след като е бил ретрограден в продължение на няколко месеца. Бъдете нащрек – вашият партньор може да ви покаже внезапна промяна в характера си, което ви кара да се чувствате много неудобно. Може дори да застраши сегашното ви чувство за сигурност на връзката.
Необвързаните Скорпиони да не бързат да се обвързват, тъй като може да се окаже, че този човек не е подходящ за тях.

Стрелец
За обвързаните представители на зодията ще бъде много важно да се почувстват оценени от любимия им човек. Венера ще ви напомни да се фокусирате върху ценностите в любовта. Онези от вас, които нямат любим човек до себе си, също ще помислят относно това какво искат и могат да дадат в една връзка. Определено и едните и другите представители на знака ще се чувстват добре.

Козирог
Венера, планетата на красотата и обаянието, навлиза във вашия знак във вторник, предлагайки ви всички хубави неща, за да привлечете повече любов към себе си. За необвързаните това е чудесна възможност да опознаят нови или вече познати за тях интересни хора, с които евентуално да задълбочат взаимоотношенията си.
Обвързаните Козирози ще са любовно настроени и няма да се поколебаят да покажат своите емоции на любимия човек. Очакват ви хубави мигове.

Водолей
Любовта е изключително красива тази седмица, Водолеи! Да бъдете силно желани от партньора си, това иска сега сърцето ви, особено в дните около пълнолунието. Тъй като това лунно събитие ще се противопостави на Плутон във вашия знак, можете да сте сигурни, че емоциите ще бъдат интензивни и от двете страни. Вероятно еднакво сте инвестирали в това да се подкрепяте един друг.
Ако сте необвързани, може да научите, че някой е чакал подходящия момент, за да заяви, че изпитва чувства към вас. Този момент е сега – бъдещето зависи от вас!

Риби
Любовта може да бъде ваша, Риби – ако отделите време за нея. Потенциално напоследък сте се фокусирали повече върху кариерата си и други въпроси в живота си, оставяйки малко време за срещи. Тази седмица това е напът да се промени. Венера навлиза във вашия 11-и дом на приятелството, което ще засили желанието ви да намерите удоволствие чрез социалните си контакти.
На обвързаните Риби новата седмица ще донесе приятни мигове и емоции.

Print Friendly, PDF & Email