07.12.2023

Любовен седмичен хороскоп

Комуникацията се подобрява
През новата седмица ни очаква лунно затъмнение при пълнолуние в знака на зодия Телец, ориентирано към стабилността, но също така и към чувствени наслади за онези, които са в любовна връзка. Комуникацията може да бъде страстна и продуктивна, благодарение на Меркурий и Марс, които влизат в съвпад. Тъй като и двете планети се намират в знака на Скорпион, можем да сме сигурни, че разговорите с любимия човек или любовен интерес ще бъдат всичко друго, но не и повърхностни.
Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.
Овен

За родените под знака на тази зодия е важно да се чувстват оценени. В случай, че потенциален любовник или настоящата ви половинка не го показва, то има вероятност вие да изразите разочарованието си. Добрата новина е, че вашите лични стандарти са ви станали кристално ясни. Няма да толерирате в живота си човек, който се опитва да ви накара да се чувствате малки или да ви държи в ъгъла, само за да поддържате връзка с него. В същото време обаче можете напълно да осъзнаете, че ценността и уважението са двупосочна улица. Отдавате ли на другите същото отношение, което изисквате в замяна?
Телец
Телци, не се колебайте да освободите всичко, което ви е възпирало да изпитате дълбоката любов, която заслужавате. Лунно затъмнение във вашия знак тази седмица ще повлияе на това. Ако сте необвързани, това затъмнение ви кани да освободите всеки емоционален багаж, който носите със себе си. Така ще можете напълно да прегърнете възможностите, които животът ви предлага в любовта и връзките. Ако вече сте в партньорство, подгответе се за бурна, но положителна комуникация между вас и вашия партньор за това как да задълбочите връзката си.
Близнаци
Родените под знака на зодията определено ще се нуждаят от почивка от всички и всичко останало, за да се презаредят. Независимо от статуса на връзката ви, потърсете възможност да вземете уединение или да прекарате няколко дни на релаксираща ваканция. Най-малкото трябва да обмислите дали физическите и материални връзки, за които жадувате, се изпълняват или не. Здравословната взаимозависимост в една връзка е добре, но когато премине границата и сте напълно задължени на някой друг, може да има проблем. И ако това отговаря за вашата ситуация, има вероятност да се почувствате емоционално претоварени.
Рак
През последните дни на месеца, Раците може да са много по-директни от обикновено по отношение на любовните въпроси, но в положителен аспект, споделяйки на партньора си интимните си желания.
Ако сте необвързани, възможно е да бъдете заинтригувани, но и подозрителни към някого, когото бихте искали да опознаете. Звездите ви съветват да се доверите на преценката си, независимо в каква посока тръгне.
Лъв
За някои от Лъвовете, новата седмица може да предложи професионална възможност. Въпреки това, ако сте във връзка, ще помислите как това ще се отрази на любовта ви. Претеглете внимателно плюсовете и минусите, обсъдете ги с любимия ви човек, преди да вземете окончателно решение.
Необвързаните Лъвове също може да получат интересно професионално предложение, но това вероятно ще означава, че трябва временно да оставят любовта на заден план.
Дева
Любовните въпроси изглеждат стабилни за вас тази седмица, Деви, дори малко предсказуеми. Слънцето е във вашия комуникационен сектор и ще направи прекрасна връзка със Сатурн, който сега е във вашия партньорски сектор.
Обвързаните представители на зодията може да имат задълбочен разговор с партньора, относно семейни въпроси. Не забравяйте, че когато давате обещания на любимия човек е важно да ги спазвате. Звездите ви съветват и да обърнете внимание на романтиката, седмицата е подходяща за това. Ако сте необвързани, всяко ново решение относно любовния ви живот трябва да бъде обмислено много внимателно.
Везни
Везни, финансите са гореща тема във всички текущи или потенциални връзки тази седмица. Разгорещен разговор с партньора ви за пари е възможно да стане по-интензивен, отколкото всеки от вас е очаквал. Между лунно затъмнение във вашия 8-и дом на споделените ресурси и Меркурий, съединяващ Марс във вашата парична зона, може да се наложи да се обсъди голямо финансово развитие. Има вероятност да получите значителна сума пари от споразумение или инвестиция.
Необвързаните Везни ще имат хубава седмица. Възможни са флиртове, нови запознанства, срещи.
Скорпион
През новата седмица ни очаква пълнолуние и лунно затъмнение в Телец, което ще попадне във вашия сектор на партньорството, създавайки мощна енергия за преходи в отношенията. Възможно е да възникне по-дълбоко обвързване между вас и някога случаен любовник, като това дори може да доведе до бъдещ годеж или брак.
За онези от вас, които вече са във връзка, то през последните дни на месеца ще успеят да задълбочат взаимоотношенията си. Ако сте изцяло необвързани, това затъмнение е достатъчно силно, за да привлече в живота ви нов партньор през следващите месеци.
Стрелец
През новата седмица необвързаните представители на зодията може да имат вълнуващи любовни емоции с определен човек, с когото да започнат комуникация, но не и на повърхностно ниво. Меркурий ще се свърже с Марс, който сега управлява вашия романтичен сектор. Това подравняване ще се случи в знака на Скорпион и вашия 12-и дом. В резултат на това, комуникацията в живота на Стрелците като цяло ще бъде на друго ниво.
Ако се срещате с някого, той може да ви сподели дълбока тайна. Дори обвързаните Стрелци все още могат да бъдат шокирани! Има вероятност да откриете нещо, което партньорът ви се е опитвал да скрие. Или може би вие сте тези, които криете нещо.
Козирог
Чувствителността или чувствата може да проникнат във всичките ви романтични мисли тази седмица, за щастие по позитивен начин. Готови сте да отворите сърцето си за най-удовлетворяващите любовни преживявания, които някога сте имали. Лунно затъмнение ще освети вашия любовен сектор.
Това затъмнение е толкова силно, че за необвързаните може да доведе в живота им човек, който е физически, интелектуално, духовно, емоционално и финансово съвместим с вас. Обвързаните Козирози ще имат прекрасна седмица, някои дори може да решат да увеличат семейството си.
Водолей
Водолеи, възможно е да има сериозна повратна точка в любовния ви живот. Ако се срещате с някого, двамата сте готови да направите следващата стъпка и да заживеете заедно. Това ще бъде вълнуващо и завладяващо за вас. За други пък може да е седмица, в която да се постави началото на любовна раздяла.
Напълно необвързаните може да започнат флирт на работното място. Онези от вас, които имат сериозна връзка и в нея цари хармония, ще се радват на хубава седмица в любовта.
Риби
За необвързаните Риби има вероятност да останат напълно разочаровани от търсенето на любовта. И точно когато сте готови да се откажете от любовта, може да срещнете нов човек, който да се окаже ваш съсед, някой, с когото работите на едно място, някой във фитнеса и т. н.
Любовта се случва по странни начини, но винаги е точно навреме. Обвързаните Риби могат да вземат спонтанно решение да пътуват и това е прекрасно. Направете го! Ако пък не планирате пътуване на този етап, седмицата ще носи хубави любовни емоции за вас и любимия ви човек.

Print Friendly, PDF & Email