06.12.2023

Любовен седмичен хороскоп

Подобряваме комуникацията
Любовта е във въздуха и в умовете ни! Меркурий навлиза в знака Везни, напомняйки ни да мислим за другите преди и за себе си. Това със сигурност може да подхрани романтичните връзки. Когато даваме приоритет на разбирането на нашите партньори, ние автоматично укрепваме връзките си. Това разбира се не означава да пренебрегваме себе си. Планетата на любовта – Венера, навлиза в Дева. Този транзит може да ни подтикне да отправяме ненужни критики или преценки по отношение на романтичен партньор или връзки като цяло.
Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
В първите дни на новия месец родените под знака на зодия Овен ще имат предимство по отношение на любовта и връзките, стига да знаете как да комуникирате с настоящия или бъдещия си партньор, а не просто да говорите. Меркурий навлиза във вашия сектор на отношенията, засилвайки комуникацията между вас и вашата половинка. Това не е никак малко! Не са изключени спорове, затова бъдете внимателни. Венера ще помага на необвързаните, които може да ги очаква интересно запознанство, флирт.
Телец
Телци, комуникацията е ключова, независимо дали сте във връзка или не. През новата седмица комуникацията с любимия ви човек би трябвало да протича по-лесно. Меркурий ще окаже влияние върху този процес и ще имате възможността да обсъдите важни за вас въпроси. Готови сте да действате като екип, а това само ще направи любовта ви по-силна. Необвързаните имат невероятна възможност да се срещнат с някоя нова личност, след като Венера влезе във вашия любовен сектор.
Близнаци
Основното, за което ще мислите след сряда, е романтиката, скъпи Близнаци! Меркурий навлиза във вашия любовен сектор, така че ако сте необвързани, това определено е моментът, в който може да промените своя любовен статус. Разговорите с потенциални партньори ще протичат много добре.
Ако сте във връзка и имате деца, вие и вашият партньор вероятно ще имате важна дискусия за някое от тях или ще се наложи да обсъдите друг важен въпрос. Хубавото е, че ще мислите в една посока. Романтиката, за която няма да забравите, ще ви радва и сближава. Във всяка връзка може да има решение, което трябва да бъде взето.
Рак
Любовно напрежение може да усетят Раците. Движението на Марс може да причини проблеми във взаимоотношенията, особено когато Марс прави утежняващ квадрат с Плутон, който в момента е във вашия партньорски сектор. Това може да извади на повърхността сериозен спор за вас и вашия партньор относно семеен въпрос или несъгласие, свързано с настоящата ви жизнена ситуация. Внимавайте как спорите! Ако сте необвързани, може да се окаже, че в близост до вас, колега, съсед или познат, може да привлече интереса ви.
Лъв
Готови сте да промените фундаментално някои идеи, които имате за любовта и връзките през тази седмица и това е добре. Планетата на комуникацията – Меркурий, навлиза във вашия комуникационен сектор. Това би трябвало да даде на вас и настоящия ви партньор пространство да проведете всякакви важни разговори за любовната ви връзка или дори да определите следващата ѝ посока.
Ако сте необвързани, тогава може да започнете да гледате на любовните въпроси от логическа гледна точка, а не от емоционална. Възможно е да въведете промени в моделите ви на действие, което да доведе до един положителен резултат в бъдеще.
Дева
Деви, тази седмица се пригответе да се почувствате малко дезориентирани по отношение на ситуацията в любовния си живот, сякаш току-що сте се събудили от дълъг сън. Венера е оказала влияние на вашия скрит 12-и дом. През това време може да сте били водени от обстоятелствата в живота или вероятно сте си губили времето във фантазии.
В края на седмицата, планетата на любовта – Венера, ще окаже положително влияние върху вашия знак, помагайки ви да омайвате с чара си. Вашата привлекателност ще бъде забелязана и от любимия ви човек, ако сте обвързани, а ако нямате половинка до себе си, по-лесно ще успеете да привлечете нови обожатели към себе си.
Везни
Скъпи Везни, комуникационните ви умения са напът да получат шанс да блеснат под светлините на космическите прожектори!Меркурий навлиза във вашия зодиакален знак, повишавайки способността ви да предавате мислите си по начин, който е изключително за останалите. Вашият знак вече е известен с това, че е ориентиран към връзките и сега, когато Меркурий е в него, може да сте в приповдигнато настроение относно любовта и връзките. Това може да ви сближи с партньора ви още повече. Необвързаните няма да скучаят, тъй като ги очакват вълнуващи контакти и флиртове.
Скорпион
Ако в последните седмици вашето внимание е било фокусирано върху кариерата ви, то през следващите дни Вселената ви напомня, че е време за забавление. Венера ще влезе във вашия сектор на приятелството, а това определено ще раздвижи вашия социален живот. Тъй като Венера е планетата на любовта, възможно е приятел, с когото споделяте химия, да се окаже началото на романтична връзка. Обвързаните Скорпиони също ще се забавляват с любимия си човек и ще имат хубава любовна седмица.
Стрелец
Романтиката и приятелството вървят ръка за ръка тази седмица. Меркурий навлиза в ориентирания към партньорство знак Везни и във вашия 11-ти дом на приятелството. Необвързаните може да потърсят любовен съвет от приятел. Ако сте във връзка, има вероятност с любимия човек да се забавлявате повече, да имате желание да споделяте, като цяло да подобрите комуникацията помежду си.
Козирог
Козирози, вярванията ви относно любовта са напът да претърпят някои промени, но те ще са положителни. Възможно е да сте били твърде снизходителни към партньор или любовен интерес и трябва да установите по-добри граници, когато става въпрос за случайни срещи и дългосрочни партньорства. Може би сте вярвали, че единственият начин да привлечете любов е като покажете на любовник или партньор колко незаменим можете да бъдете. Това определено не е коректен ход. Тази седмица сте готови да промените това и то ще се отрази положително на любовните ви взаимоотношения.
Водолей
Водолеи, все още имате невероятна подкрепа и предимства, когато става дума за любов. Венера е във вашия сектор на партньорството необичайно дълго време. В първата седмица на октомври тя ще приключи престоя си в тази област от вашата диаграма, така че до неделя трябва да се насладите максимално на нейните положителни енергии. Някои от вас може да се сгодят или да сключат брак. Водолеите, които се срещат с някого, може да задълбочат взаимоотношенията си. Необвързаните също могат да се възползват, тъй като има възможност да срещнат нов партньор.
Риби
Романтични възможности дебнат отвсякъде, Риби! Ако напоследък сте имали мрачни мисли за живота и любовта, то това може да се промени. Венера блести в зоната на партньорството ви. Ще изпитате невероятен потенциал да задълбочите любовната си връзка с настоящ партньор. Ако сте напълно необвързани, отворете сърцето си за потенциала да срещнете някой нов човек. Избягвайте да елиминирате всякакви перспективи за запознанства, защото те не отговарят на определени ваши критерии.

Print Friendly, PDF & Email