07.12.2023

Любовен седмичен хороскоп

Слънцето навлиза в знака на Везни
През новата седмица Слънцето се противопоставя на Нептун. Възможно е да се увлечем в любовни мечти. Но Слънцето ще направи прекрасен тригон с Плутон, засилвайки дълбочината на всяка любовна връзка и насърчавайки постигането на повече хармония между влюбените. Слънцето навлиза в ориентирания към партньорството знак Везни – всички зодиакални знаци ще получат голяма доза енергия за укрепване на отношенията.
Повече вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Представителите на зодията може да прекарат голяма част от седмицата в мисли за мечтаната любов, особено необвързаните. Поради непоколебимия си идеализъм не се чувствате склонни да обмисляте възможността някога да получите нещо друго, от това, което си представяте като идеал за партньор. Но не очаквайте вашата сродна душа веднага да се появи в живота ви. Всичко отнема време. Обвързаните Овни ще могат да се сближат още повече с любимия човек, да проведат важни и конструктивни разговори, но и да се отдадат на романтика.
Телец
Телци, любовният ви живот може да изглежда като сбъдната романтична приказка! Слънцето, което е във вашия романтичен сектор, ще се противопостави на магическия Нептун, помагайки ви да срещнете интересна нова личност или да задълбочите взаимоотношенията с вече появил се любовен интерес. Но Слънцето ще направи великолепна връзка с Плутон в четвъртък. Ако сте във връзка, с любимия човек може да имате намерение да планирате пътуване, което само ще засили любовната ви връзка.
Близнаци
Докато Слънцето се движеше през вашия сектор на семейството, вие вероятно сте били фокусирани върху въпроси свързани с близките ви. Имало е няколко неща, които са изисквали вашето внимание, но до края на седмицата ще се почувствате готови отново да отделите време за любов и романтика! По това време Слънцето ще влезе в знака на зодия Везни и във вашия 5-ти дом на романтиката.
След като Слънцето освети тази зона на вашата диаграма, звездите ще ви напомнят, че животът е предназначен да му се наслаждавате! Сърцето ви е отворено и сте готови да прегърнете всички удоволствия, които идват със срещите и романтиката, без значение дали сте във връзка или не. Романтика ще има и при обвързаните.
Рак
Раци, за танго са нужни двама! Ако напоследък се чувствате така, сякаш говорите на себе си, когато се опитвате да проведете разговор с любимия си човек, това е напът да се промени. Комуникацията може да се превърне в най-силната част от връзката ви. Слънцето във вашия сектор за съобщения ще направи мощен тригон с Плутон, който е във вашия сектор на партньорството. Вашият настоящ или желан партньор може да се обърне към вас с дълбоки и смислени теми за разговор. Той/тя също така е вероятно да споделят уязвимости и лични разсъждения.
Лъв
Намирате се в период, в който романтиката и финансите наистина могат да се съчетаят добре. По-специално, обвързаните Лъвове ще осъзнаят, че всички съмнения относно бюджета на връзката им, намаляват. С партньора ви сте способни заедно да намерите решение относно важен финансов въпрос. Това ще доведе и до повече баланс помежду ви. Ако сте необвързани, възможно е да имате вълнуващо запознанство или отношенията ви с любовен интерес да се задълбочат.
Дева
Изборът да видите най-доброто във любимия ви може да е точно това, което трябва да направите, за да спасите настоящата си връзка. Вместо да се фокусирате върху това, което ви е разочаровало, направете усилие да не се фокусирате върху това и се концентрирайте върху силните страни на партньора си. Никой не е идеален, не го забравяйте. Ако сте необвързани, връзката на Слънцето във вашия знак с Плутон, може да стимулира среща и силно привличане към някого.
Везни
Вие сте готови да покажете най-добрите си качества, когато става въпрос за любов и партньорство! Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак и щом това се случи, вашият любовен живот може да започне да прелива от положителна енергия. Обвързаните Везни могат да планират дейности, които да правят с любимия човек и които ще им донесат много хубави мигове. Също така сте способни да бъдете още по-внимателни и отстъпчиви от обикновено – черти, които любимият човек със сигурност ще оцени. Необвързаните лесно ще привличат вниманието към себе си.
Скорпион
Скорпиони, в момента може да се почувствате сякаш сте навлезли в собствената си романтична приказка! Това се случва благодарение на Слънцето, което се противопоставя на Нептун във вашия романтичен сектор. Много е вероятно някой да разкрие емоциите си към вас и това ще ви накара да се чувствате прекрасно.
От друга страна, може да сте в положение, в което разбивате собственото си сърце, като изберете да останете пасивни към нещо, което вероятно не трябва. Ако сте в нездравословна романтична ситуация с някого, направете всичко възможно да си дадете сметка дали страданията ви си заслужават.
Стрелец
Тази седмица Слънцето преминава в знака на зодия Везни, а това ще окаже влияние върху вашия 11-и дом. Обвързаните Стрелци ще положат усилия с любимия човек да разнообразят живота си като двойка, да се срещат по-често с приятели, да се забавляват, да пътуват. От друга страна, за онези от вас, които си нямат партньор, но търсят любовта, внимание към вас няма да липсва, флиртове също, но все пак бъдете внимателни с кого си организирате срещи.
Козирог
С любовен интерес или с партньора ви може да имате голямото желание да се потопите заедно в ново занимание, хоби, пътуване. Да обогатите определени познания, да инвестирате по някакъв начин в развитието ви, което само ще се отрази положително на взаимоотношенията ви. По този начин ще можете да се преоткриете един друг. Необвързаните Козирози може да посветят повече време на себе си, комфорта и приятелите си, да си почиват, да се забавляват.
Водолей
Разочарованието може да повлияе на любовния ви живот през цялата седмица. Може например да забележите, че една от вашите основни ценности не съвпада с любимия ви човек или любовен интерес. Просто вие гледате в една посока, а партньорът ви в друга. Разбира се, това не означава непременно, че сте несъвместими. Всъщност в крайна сметка може да се балансирате взаимно.
Риби
Любовта често изисква голяма свобода на действие и това е особено вярно в момента. Вашият зодиакален знак е известен с това, че сте големи мечтатели. Може да изглежда, че вашият любовен интерес винаги планира всичко или партньорът ви е единственият, който управлява малките неща във връзката ви. Това не трябва да ви разочарова, тъй като правилният партньор ще ви обича заради това, което сте, мечтите ви и всичко! Казано накратко – ще се радвате на подкрепа и романтика!

Print Friendly, PDF & Email