24.02.2024

Лудогорец U17 с частичен обрат срещу Септември в София

Лудогорец U17 завърши 1:1 със Септември в София в мач от X кръг на първенството в Елитната юношеска група до 17 години. Талантите на Шампионите отстъпваха в резултата до 82-та минута, но с воля и мъжество успяха да стигнат до частичния обрат. „Зелените“ създадоха повече и по-чисти голови възможности от съперника и равенството бе най-малкото, с което можеха да си тръгнат от София.
В началото на първата част Джанер Садетинов отправи опасен удар от зоната около точката на дузпата, но вратарят успя да спаси. В средата на полувремето, след корнер, Християн Атанасов удари греда. Почивката дойде при нулево равенство.
Малко след подновяването на играта домакините откриха резултата. Голът мотивира допълнително „орлите“ и те притиснаха съперника. Добрата им игра се увенча с попадение на Никола Ботев в 82-та минута, което фиксира крайното 1:1.
Отборът се справи добре срещу един от традиционно силните тимове в юношеския ни футбол. Играта бе равностойно, като ние създадохме повече ситуации от домакините и нямаше да е несправедливо да спечелим. Доволен съм от реакцията на момчетата след попадението в нашата врата, коментира старши треньорът Емилиян Петров след последния съдийски сигнал.

Print Friendly, PDF & Email