22.10.2021

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

Ицо Хазарта води листата на „Продължаваме промяната“ в знаковия 25 МИР

Лидерите на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков и Асен Василев ще водят по две листи на предстоящите парламентарни избори. Кирил Петков застава начело на 24 МИР София и оглавява листата в Пловдив. Асен Василев ще води в родния си град Хасково и в 23 МИР София.
Това съобщиха от новата политическа формация, след като регистрираха листите си в ЦИК.
Христо Христов Петров, по известен като Ицо Хазарта – рап изпълнител и основател на групата „Ъпсурт“ е водач я 25 МИР – София. Сред известните лица в листите е създателят на една от най-големите логистични компании у нас – „Еконт“ Николай Събев, който оглави листата в Русе.
„Избрахме за листите хора, които имат кариера извън политиката и могат да се върнат към нея по всяко време. Така те не са зависими от политическия процес и от това да са в парламента. Това прави много по-трудно ние или някой друг да им каже какво да правят. Страната е готова да влязат добри секторни професионалисти, които знаят какви са проблемите, имат смелостта да ги назоват и да намират подходящите решения. Ние не събираме професионални партийци, а група от съмишленици“, коментира съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев.

Print Friendly, PDF & Email