07.12.2023

ИТН са обещали на БСП подкрепа за Григорова,Антон Хекимян проговори във фейсбук профила си

От БСП водят преговори за подкрепа на балотажа. С ИТН са се споразумели да подкрепят Ваня Григорова на втори тур. Това обяви председателят на БСП Корнелия Нинова във Facebook профила си.

„Провеждаме преговори с другите партии за балотажите, в които БСП участва в цялата страна. Започнахме със София. Проведох разговор със Слави Трифонов. ИТН ще подкрепи нашия кандидат Ваня Григорова“, написа тя.

„Благодаря на всички, които ме подкрепиха и гласуваха за мен. Уважавам избора и на тези, които не ме подкрепиха и поздравявам кандидатите, които отиват на балотаж“, написа вчера в профила си във фейсбук кандидатът на ГЕРБ за столичен кмет Антон Хекимян.

„Притеснителни са резултатите от този вот: първият е първи с едва 34 000 гласа (към момента) от имащи право на глас 1 100 000… В същото време в София 4.1% не подкрепят никого и този резултат расте!

За мен и може би за тези, които не гласуваха, предстои труден избор между държавна сигурност и държавна собственост! И да – всеки носи отговорност за изборите си. Аз моя го направих и не съжалявам. Ще работя и ще го отстоявам!“, пише Антон Хекимян.

Print Friendly, PDF & Email