20.06.2024

Иво Пенчев: „Да бъдем повече диалогични и да се чуваме”

„Този мандат завърши, всеки се опита от собствената си гледна точка да даде най-доброто за хората и бизнеса на град Добрич. Ние от ПП ГЕРБ се опитахме да поощрим влагането на повече европейски, държавни, общински и частни инвестиции в местната инфраструктура. Може би вие наблегнахте повече на кредитни средства. Опитахме се да ви дадем част от нашата експертиза, която вие така и не потърсихте и не приехте нашата протегната ръка. Съглашението между БСП ДБГ ВМРО беше самодостатъчно“, заяви от името на групата съветници на партията Иво Пенчев на последното заседание на Общинския съвет, обръщайки се към кмета и неговия екип..
„Няма лошо, разбира се. Сигурен съм, че и вие също се опитахте да направите всичко възможно за града, а дали ние сме успели ще стане ясно съвсем скоро. Ние от ПП ГЕРБ опитахме да ви поощрим да бъдете по-експедитивни, по-бързи в изграждането на една по-добра градска и социална среда, а не отново да се чака в последния момент. Невинаги гласът ни беше чут“, добави Пенчев.
„Г-н Кмете, тази недиалогичност не наказваше нас, наказваше всички, които не бяха съгласни с темповете на управлението. В крайна сметка дали недоволните са повече от доволните от работата на Общинския съвет, ще стане ясно съвсем скоро. Надявам се тези, които ще дойдат след нас, да бъдат повече диалогични, да уважават мнението на колегите си и да се чуват“, каза още Пенчев.
„На предстоящите избори играйте честно, почтено, защото каква полза от спечелване на някакви си избори, ако след това не можете да се погледнете в огледалото”, призова Пенчев.
ДТ

Print Friendly, PDF & Email