18.06.2024

Зимен хороскоп за всяка зодия

Рибите дават приоритет на духовността
За мнозина зимата е скучен и еднообразен сезон, който няма какво да предложи. Всъщност трябва винаги да имаме предвид, че времето навън е такова, каквото е, просто трябва да променим гледната си точка. Ето защо, в следващите редове ще ви споделим какво вещаят за вас звездите през този сезон.
Овен
От януари до средата на април планетите заемат вашите сектори на финанси, кариера и работа. Юпитер беше ретрограден във вашата зона на финансова сигурност от началото на септември, но точно преди новогодишната нощ планетарният владетел на възможностите и подкрепата се завъртя директно, възстановявайки реда във вашия финансов свят и емоционална сигурност.
На 20 февруари Марс и Венера ще се изравнят, за да стимулират работата ви в обществения сектор, като гарантират, че сте заобиколени от вдъхновяващи съмишленици. Ако има възможности да разберете как да работите по-интелигентно вместо по-усърдно, февруари ще ви подтикне да направите промени и да рационализирате начина, по който правите нещата.
Март изисква малко почивка, тъй като сезонът на Риби е свързан с обновление. Това е подготовка за вашето годишно новолуние в Овен, което възниква на 8 април, отваряйки нов годишен цикъл за вас. През май Юпитер ще смени знаците в много по-социална сцена за вас, така че се възползвайте максимално от възможностите си за кариера тази зима.

Телец
Нека ценностите ви да ви водят напред през тази година. Меркурий се завъртя във вашия дом на обучение, писане и духовност в началото на януари, така че се насладете на лесен достъп до интелектуално вдъхновение. Търсете и ще намерите! Задоволете жаждата си за пътешествия със спонтанно пътуване през уикенда през зимните месеци или планирайте бъдещо приключение.
Докато планетите ни придружават към пролетта, Юпитер в Телец ще ви помогне да освободите всички хора или проекти, които вече не ви служат. Направихте радикални промени през последните години благодарение на Уран във вашия знак, но точно когато си мислехте, че нищо не може да ви смути, месец април ще настоява за автентичност във всички области.
Уверете се, че спите допълнително през април, тъй като Венера е във вашия сектор на сънищата и подсъзнанието и може да донесе ценни прозрения, които могат да ръководят живота ви.

Близнаци
Меркурий се завъртя директно в дома на вашите взаимоотношения още в началото на януари. Скъпи Близнаци, това ви помага за възстановяване на мира и разплитане на кръстосаните връзки между вас и вашите близки.
Февруари пък ви дава шанса да пренесете нещата на по-дълбоко ниво, докато Венера и Марс се настаняват уютно във вашия потаен дом на интимност, психология и трансформация. Това не е моментът да замитате нещата под килима – вместо това проведете тежките разговори с любимия или дори със себе си. След това психическо „разчистване“, интимният ви живот ще процъфти. Така че влезте навътре, за да се насладите на по-дълбоките дарове на тази астрология. Когато Юпитер най-накрая влезе във вашия знак на 30 май – за първи път от 12 години – животът ви ще възобнови обичайното си екстровертно състояние.

Рак
Този сезон започва с възстановяване на реда във вашия здравен и уелнес сектор, благодарение на Меркурий. Ако сте се свили и сте се настанили уютно през празниците, Марс ще ви помогне отново да черпите от живота с увереност. Устоявайте на изкушението да отлагате или пък преминавате бавно към новата година. Планетите повишават организационните ви умения, така че трябва да се чувствате готови за изпълнението на редица задачи. Пълнолунието на 25 януари ще насочи вниманието ви обратно към личния ви живот, тъй като осветява вашата интимност и зона на трансформация.
20 февруари носи подравняване на Марс и Венера, което или ще издигне сексуалния ви живот на следващото ниво, или ще ви даде прозрения за самостоятелното ви лично пътуване. Бъдете търпеливи, когато слънчевото затъмнение пристигне във вашия сектор на кариерата на 8 април; тогава Марс се изравнява със Сатурн. Тогава е и периодът, в който трябва да сте сигурни, че имате кристално ясна визия, преди да продължите напред. Не забравяйте, че Сатурн забавя наградите, но винаги ги предоставя!

Лъв
Зимата на 2024 г. носи за вас защитна енергия в най-важните ви взаимоотношения.
Започвате годината с Меркурий, който се върти директно във вашия страстен дом на себеизразяване и романтика. След това на 20 февруари Марс и Венера, планетите на божествената любов, се изравняват във вашия сектор на отношенията. Вашият знак е свързан с важността на суверенната самоличност и лидерство, но този февруари ви привлича да излекувате или просто да укрепите връзките между вас и важен човек.
Юпитер е във вашата зона на кариера, възстановявайки реда на целите ви след продължителна ретроградност. Така че до пролетта ще имате силна астрална подкрепа за вашата репутация и отношения с началници или ментори.
Колкото повече се вглеждате във вътрешния си кръг сега, толкова по-лесен ще бъде пътят ви към успеха.

Дева
Започвате 2024 г. с планетите, които укрепват взаимоотношенията ви в дома и стимулират въображението ви да засеете нови семена. Марс ще ви държи психически стабилни и способни да преодолеете всякакви предизвикателства благодарение на упоритостта ви.
Можете да крачите към пролетта с тиха увереност, благодарение на Сатурн – стабилизиращ противоположния ви знак на Риби. Дори ако вълнението няма да е на почит тази зима, звездите ви даряват с нещо по-ценно: вяра и решителност.
Юпитер се премества във вашата зона на репутация и кариера от 30 май нататък, така че не се притеснявайте, ако външните резултати не се покажат бързо. Те ще дойдат със сигурност това лято. Засега се съсредоточете върху това, което Девата умее най-добре – внимание към детайлите. На 20 февруари, когато Венера и Марс се изравнят във вашата организационна зона, рационализирайте живота си, така че да имате яснота накъде сте се запътили. Това важи и за интимната сфера.

Везни
Ако успеете да се отпуснете внимателно през новата година, ще имате по-здрава опора. Като Везни вие рядко прекалявате или си позволявате да станете недисциплинирани, вашето вродено чувство за баланс ви държи центрирани. Въпреки това, ако можете да си позволите да намерите комфорт в дома и семейството този януари, ще се почувствате готови да осъществите всичко, което се нуждае от вашата инициатива.
Когато Марс и Венера се изравнят на 20 февруари в дома на страстта ви, ще получите изразяване и лидерство. Юпитер се премества в друг въздушен знак на 30 май, разширявайки вашата перспектива и внасяйки повече лекомислие в живота ви. Но дотогава се насладете на транзита на Юпитер през вашия интимен сектор. Следващите няколко месеца са отлично време да откриете тези фини пробиви в личното си развитие или в заздравяването на важна връзка. Зимата е времето да „изтръгнете плевелите“ и да направите място за трансформираща пролет.

Скорпион
Вие започвате 2024 г. с мисъл относно финансите си, което ви помага да си съставите реалистична визия за това как да управлявате тазгодишните разходи.
Венера и Марс разпалват страстта или артистичността в дома ви на 20 февруари. Независимо дали това изглежда като предстоящ ремонт или просто усещате вътрешен прилив на увереност, за да изразите себе си, това е временна искра, която може да запали по-голям пламък, който да ви пренесе през пролетта.
Планетите раздвижват комуникационния ви сектор през февруари. Това може внезапно да доведе до по-натоварен социален график. Използвайте следващите няколко месеца, за да започнете диалог с доверени колеги или стари приятели. Март носи желание за романтика и някои безгрижни занимания, докато Венера е във вашата зона на удоволствие, така че отпуснете се и дайте приоритет на флирта.

Стрелец
Вашата 2024 г. започва с благословено ускорение. Небесните архитекти Венера и Марс ще прекарат януари подравнени във вашата зона на сигурност, давайки ви шанс да придобиете самочувствие и да намерите емоционална сила, преди да предприемете големи ходове. Това са месеци, които можете да използвате, за да се стабилизирате и да се свържете със себе си, преди да приемете нови „играчи“ в живота си.
Ще се радвате на много социални контакти, след като Юпитер навлезе във вашата зона на взаимоотношения през пролетта, но преди това звездите искат да влезете с пълен суверенитет.
Воденето на дневник през февруари е отличен начин да се възползвате от Венера и Марс, докато се придвижват във вашия комуникационен сектор. Умът ви ще кипи от креативни идеи – най-добре е да ги запишете на хартия, докато не сте ги забравили. Всички предизвикателства, които възникват тази зима, са просто за да ви помогнат да укрепите вижданията си, така че когато външната ви реалност се промени, вие ще имате стабилна основа.

Козирог
През януари планетите се подреждат във вашия знак, скъпи Козирози. За първи път от две години можете да се насладите на това, че Марс повишава увереността ви и ви помага да се справите с всички постоянни препятствия.
Да останете заземени през тази зима ще успокои всяко излишно безпокойство поради изобилната енергия във вашия знак. Докоснете се до вътрешния си атлетизъм чрез предизвикателни тренировки или преходи.
Духовно, Марс в Козирог ще ви помогне свободно да изразите личните си желания и да устоите на желанието да угаждате на хората. След това на 20 февруари Марс и Венера се преместват във вашия сектор на финансовата сигурност, подтиквайки ви към бърз преглед на вашите спестявания или всякакви цели, свързани с богатството, за следващата година.
Нека хората, които обичате, вдъхновят успеха ви тази зима. Свържете се с вашите ценности и оставете останалото да се развие.

Водолей
Тази зима сте призовани да предизвикате репутацията си и да направите интимността си приоритет.
На 20 февруари Венера и Марс (планетите на романтичната любов) се събират във вашия знак за кратко, но бурно подреждане, което ще ви покаже къде е сърцето ви. Въпросът е: можете ли да влезете в него?
Отсега до пролетта това ще ви помогне да възприемете различен подход към връзките, както платонични, така и романтични и може би ще смекчи погледа ви, за да видите по различен начин хората, които ви заобикалят.
Меркурий във вашия комуникационен сектор през по-голямата част от март ще ви помогне красноречиво да изразите себе си. Колкото повече можете да говорите от сърцето си тази зима, толкова по-добре ще разберете себе си, отразявайки се в другите.

Риби
Дайте приоритет на вашата духовност тази зима, за да се подготвите за епичен разцвет през пролетта. Въпреки че започвате 2024 г. с Меркурий директно във вашата зона на кариера (което може да ви изкуши да насочите целия си фокус към амбициозни цели), енергията бързо превключва скоростта през февруари, за да създаде перфектната атмосфера за дълбоко медитативно изживяване.
Венера и Марс се подравняват във вашия дом на медитация, затваряне и освобождаване. През този период се впуснете в изобилно вътрешно изследване и творческа инкубация. Това няма да продължи вечно, защото на 8 април слънчево затъмнение пристига във вашата зона на финансова сигурност, което ви кара да се придържате към прагматични избори.
Хубавото е, че не е нужно да избирате между духовното и прагматичното. Нека по-меката енергия на февруари ви подхранва. Останалата част от 2024 г. ще изисква уникалното ви лидерство.

Print Friendly, PDF & Email