07.12.2023

Женски хороскоп за октомври

Очакват ни две затъмнения
Октомври ще бъде период на пълно рестартиране. Очакват ни две затъмнения – слънчево и лунно, които ще окажат значително влияние върху протичащите процеси. В интервала между тези явления ще има коридор от затъмнения и затова западни астролози не препоръчват да започваме нови неща и да взимаме жизненоважни решения.
На 22 октомври Меркурий ще започне да преминава през Скорпион и балансът ще бъде заменен от критично мислене, способност за бързо намиране на слабости във всяка идея или ситуация. На 9 октомври Венера ще премине в знака Дева, охлаждайки страстите в отношенията и предлагайки в замяна сдържаност и трезв разум.
Повече за всяка зодия вижте в женския ни хороскоп.
Жената Овен
За вас, дами, първата половина на октомври ще бъде богата на ярки събития, по време на които ще можете да се докажете в обществото, да спечелите популярност. Това ще бъде свързано с професионални дейности, бизнес и работа. Първи позиции ще заемат онези от вас, които винаги разчитат само на себе си и собствените си сили. Втората половина на месеца ще изисква от вас да преразгледате вашето обкръжение и контакти и да се разделите с остарелите връзки. Това ще освободи място за нови интересни хора и ще подобри качеството на оставащите връзки в живота ви. Подобна ситуация ще се развие в сферата на любовта.
Жената Телец
Месецът крие известна нестабилност. Консервативните дами обаче ще възприемат всяка несигурност доста напрягащо. В работен план ще имате ситуации на изпитания, но ще успеете да се справите с всичко. Успехи няма да ви липсват, а някои от вас ще си поставят нови и по-амбициозни цели. Финансовата сфера също ще бъде малко нестабилна, затова не харчете излишно. Парите ще ви стигат, но е възможно някои придобивки да ви изкушат. Звездите ви съветват да се грижите добре за духа и тялото си.
Жената Близнаци
Възможно е в първите дни на новия месец да се усещате малко по-потиснати. Хармоничното разположение на Меркурий ще донесе на жените, родени под знака на зодия Близнаци, повече енергия и ентусиазъм. Ще имате възможността да постигнете значителни успехи в професията си. В сферата на финансите също ще видите значителни подобрения, което ще ви позволи да гледате с увереност в бъдещето. Любовта също ще ви носи удовлетворение.
Жената Рак
За вас, дами от зодия Рак, новият месец ще бъде период на задържане на позициите. Много от вас ще предпочетат да се фиксират върху постигнатото, а новите идеи в бизнеса ще се отложат за следващия месец, когато ще има по-благоприятни обстоятелства за това. В работата може да очаквате стабилност и рутина. Що се отнася до финансите, ще предпочетете да натрупвате парични ресурси, спестявайки ненужни разходи в полза на планирани големи инвестиции. Възможни са промени и в сферата на романтиката, но резултатът ще зависи от самите вас.
Жената Лъв
Новият месец октомври ще ви донесе много забавления, флиртове и вълнуваща комуникация. Не бива обаче да се отпускате твърде много, защото това може да доведе до нестабилност в материален план. Лъвиците ще са склонни да харчат повече, отколкото печелят, а състоянието на финансите им в края на месеца може да доведе до някои напрежения. В работен план не се очакват кой знае какви промени, но ще бъде важно да завършвате докрай проектите си и да се представяте на ниво. Звездите ви съветват да се грижите добре за здравето си.
Жената Дева
Благоприятен период! Напрегнатите ситуации от изминалия месец постепенно ще се разрешават, конфликтите ще се изглаждат, а вие ще започнете да гледате в бъдещето с повече оптимизъм. Много представителки на този знак ще имат добри шансове да започнат собствен бизнес или да сменят работата си с по-перспективна и печеливша.
Финансите ще изискват от вас целенасочени усилия и креативни подходи, които ще ви дадат бързи положителни резултати. В любовта се опитайте да избегнете конфронтациите и кавгите, без значение дали сте във връзка или се срещате с някого.
Жената Везни
Очаква ви месец на дългоочакван триумф. В професионалната сфера ще се появят възможности за заемане на по-висока позиция. Финансовото ви състояние ще се подобри значително спрямо предходния период и това ще е заслужена награда за вашите усилия. Романтичната сфера ще бъде богата на събития за тези, които търсят партньор за сериозна връзка. Що се отнася до здравето, звездите ви съветва да се грижите добре за духа и тялото си.
Жената Скорпион
За вас октомври месец ще бъде свързан със засилване на динамиката на протичащите процеси. Всички неща, които по някаква причина не са постигнали напредък или са били отложени, сега ще бъдат задействани. С парите може да постигнете също напредък, благодарение на нови източници на доходи. Ако планирате пътуване, то ще ви зареди с много положителни емоции. След 11 октомври може да усетите раздвижване и по отношение на любовта. Грижете се добре за духа и тялото си.
Жената Стрелец
Очаква ви период на стабилност. В близко бъдеще представителките на знака ще бъдат доволни от материалната страна на живота, което ще им даде много поводи за радост и възможности да планират някои пътувания и желани покупки, подобряване на битовите условия, успешно разрешаване на имотни въпроси.
В работен план се опитайте да затвърдите постигнатия успех. Ако ви се отдаде възможност за обучения, повишаване на квалификацията, не се колебайте да се възползвате. За обвързаните периодът ще носи повече романтика.
Жената Козирог
Възможни са някои напрежения, които ще са свързани с финансовата страна на живота. Някои дами от тази зодия ще трябва да преразгледат баланса на разходите и приходите и да коригират планираните разходи.
Способността за разумно управление на ресурсите е присъща на почти всички представители на този земен знак, така че, дами, не трябва да се страхувате от финансови провали или липса на средства. Здравето може да напомни да се грижите за себе си на онези от вас, които водят заседнал начин на живот.
Жената Водолей
През новия период ще бъде важно да балансирате вашите емоции и да не позволявате на меланхолията да навреди на позитивното ви мислене. Онези от вас, които планират промени в професионалната сфера, може да се окажат на нова по-вълнуваща работа или в сегашната ви фирма да настъпят някои реорганизации, които да направят работата ви по-интересна.
Материалната част от живота ви ще бъде стабилна, ще продължите да получавате средствата си по план. Близките ви на моменти ще се нуждаят повече от вашето внимание. В края на месеца, след две затъмнения, емоционалното ви настроение ще се подобри и ще започнете да гледате в бъдещето с обичайния оптимизъм.
Жената Риби
Динамичен месец ви очаква, скъпи дами. Семейните грижи ще отнемат голяма част от свободното ви време. За щастие ще бъдете в добро здраве, което ще ви позволи да се справите с повишения стрес в трудните моменти, ако има такива. Професионалната сфера ще ви радва с кариерно развитие. Паричните потоци ще бъдат стабилни, което ще ви позволи да направите отдавна планирани покупки. В любовен план, месецът също ще бъде по-интересн.

Print Friendly, PDF & Email