14.04.2024

Два автомобила изгоряха в Шумен

На четири сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през последните 24 часа. Това съобщиха от полицията в Шумен.
В 00:48 часа на 12 октомври е получен сигнал за пожар в лек автомобил на пътното платно на бул. ”Симеон Велики”. От високата температура пламъците се прехвърлили и върху паркирания в съседство лек автомобил. Автомобилите са унищожени. Пожарът е ликвидиран с помощта на 2500 л. вода. Причина за пожара – късо съединение.
В 14:46 часа на 12 октомври е получен сигнал за пожар в сухи треви на ул. ”Подуево” в кв. Дивдядово. На място е пратен екип. Пламъците са погасени с 500 литра вода. Пожарът е без материални загуби.
Погасен е още един пожар в сухи треви и храсти малко след 19:30 часа зад складово помещение във Велики Преслав. Пожарът е без загуби.
В 17:50 часа на 12 октомври е получен сигнал за пожар в котелно помещение в мандра в село Тодор Икономово. Изпратен е екип на пожарната в Каолиново. След намесата на огнеборците пожарът е ликвидран с помощта на 3 тона вода. Унищожени са пвц тръби, около 10 метра, 2 кубика дърва за огрев. Спасена е сградата. Причина за пожара – техническа неизправност в комина.

Print Friendly, PDF & Email