22.07.2024

Двама загинаха при катастрофа между Стоян Михайловски и Нови пазар

Двама загинаха при тежко пътнотранспортно произшествие по пътя между село Стоян Михайловски и Нови пазар, за което сигнал е подаден вчера в 10:07 часа, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.
След пристигане на мястото на произшествието на екипи на полиция, пожарна и спешна помощ, станало ясно, че катастрофата е между два леки автомобила с шуменска регистрация – Тойота и Ауди.
Установено било, че водачът на аудито, който пътувал сам, е починал. В тойотата са пътували двама, като шофьорът също е починал. Пътникът е откаран в шуменската болница.
По-късно от пресцентъра на полицията уточниха, че водачът на аудито е на 48 години от село Стоян Михайловски. Водачът на тойотата е от същото село и е на 42 години. В колата е пътувал синът му, който е на 17 години. Младежът е с фрактура на таза, множество охлузвания по тялото, фрактура на лява тазобедрена става. В момента медиците го оперират. Има опасност за живота му.
Причините за настъпване на произшествието се изясняват. Извършва се оглед. По първоначални данни ударът между двата автомобила е бил челен.

Print Friendly, PDF & Email