07.12.2023

Даниел Димов: Черно море спря атаката на Левски, но те имаха късмет

Капитанът на Черно море Даниел Димов изрази задоволство от играта на отбора в дефанзивен при минималната загуба от Левски в София.
„Очаквах да вземем точка и започнахме добре, но след червения картон стана тежко с 10 души. Въпреки това успявахме да затваряме навреме подстъпите към нашата врата и в защитен план се справихме с отбори усилия“, каза Димов.
„Видяхте, че те нямаха положения, но имаха късмет да вкарат този гол, при който топката описа коварна траектория след удара. За съжаление не можахме да създадем опасности в атака, но с оглед на това, че дълго съперникът имаше числено предимство, мисля, че се представихме достойно“, допълни Дани.
„Радвам се, че младият Мартин Милушев започна в основния състав. Това момче има качества и дано да ги развива занапред. Иначе този мач вече го забравяме, тъй като идват други три важни за малко повече от седмица, а след това и още. Двубоите следват един след друг и в тях ще даваме всичко от себе си, за да продължим с доброто се представяне“, каза още Даниел Димов.

Print Friendly, PDF & Email