18.06.2024

Габриела се сдобила с апартамент на бул. „Княз Борис !“ във Варна

Справка на „24 часа – 168 истории“ в Имотния регистър показва, че баба, майка и дъщеря през годините са станали собственици на доста атрактивни имоти в столицата и по Черноморието.
Изключително заможни са майка и дъщеря Красимира и Габриела Трифонови.
Според документите през 2001 г. Красимира е получила апартамент от 54 кв. м от областната управа на ул. „Боряна“ в Овча купел по закона за уреждане на правата на лицата с дългогодишни спестовни влогове, който впоследствие е продала.
Справката в Имотния регистър показва още, че наскоро тя е купила и парцел край морето – в село Медово до Ахелой. Отделно е получила като дарение от майка си и брат си и вила в Черноморец. По наследство е станала и собственик на жилище на бул. „Княз Борис I“ в центъра на Варна.
Проверка на медията показа, че апартаментът, в който с тях е живял и самият Пейо, е бил придобит от жените съвсем наскоро. Той също е дарение от баба Тона на Красимира и Габриела и се намира в престижния бургаски квартал „Лазур“ в непосредствена близост до Морската градина и плажа.
От имотното състояние на дъщерята Габриела Славова, която е работила в община Бургас, става ясно, че тя е получила и място от 3800 кв. м в Черноморец. То е дарение от известния Станко Димитранов – Художника, който в миналото е описван като „знаменосец“ на протестите на местните хора за възстановяване на земите им в морското градче.

Print Friendly, PDF & Email