02.12.2021

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

„Воля“ тръгна самостоятелно на избори за президент и парламент


Подадохме документите в ЦИК за регистрация за предстоящите избори – и парламентарни, и президентски. „Воля“ ще участва самостоятелно, не в коалиция в тези избори, съобщи на излизане от ЦИК вчера Пламен Христов от партията.
Христов каза, че ще издигнат тяхна кандидат-президентска двойка. „Верни на себе си и по отношение на листите, и за кандидат-президентска двойка ще заложим на хора, които са успели в обществото, доказали качествата си. Смятам, че вече се нагледахме на неопитни политици, които в рамките на една година ни доведоха до трети избори“, посочи той.
Имената на кандидат-президентската двойка ще бъдат обявени „съвсем скоро“.
Колкото до това дали ще успеят да влязат в следващия парламент, Пламен Христов заяви, че партията е мобилизирана и техните поддръжници, симпатизанти са твърдо амбицирани този път да успеят.
„Всички видяха, че в коалиция ние не успяхме да постигнем по-добър резултат, отколкото сами. Така че смятам, че сега когато се явяваме сами със собствените сили и със собствените идеи, които нашите симпатизанти добре познават, мисля че ще имаме по-добър успех“, заяви той.

Print Friendly, PDF & Email