18.04.2024

БЧК-Добрич,  отчете сложна, но успешна година

Областната организация на Българския Червен кръст- Добрич, вчера проведе своето отчетно събрание за изминалата 2023 г. Поздрав към делегатите на събранието отправи заместник областният управител Живко Желязков. Той изрази искрената си благодарност за безкористния труд, който полагат членовете на БЧК и доброволците в подкрепа на хората, изпаднали в нужда. „Високо ценя дейността на БЧК като коректен партньор на държавните институции и местните власти. С модерната си организационна структура Българският Червен кръст е прозрачна и демократична институция, която отговаря адекватно на предизвикателствата в динамичното време, в което живеем“ – каза Ж. Желязков и пожела на делегатите на форума здраве и ползотворна работа, като изрази готовност за партньорство и подкрепа.

Гост на отчетното събрание на областната организация на БЧК бе заместник-генералният директор и ръководител направление „Организационно развитие“ д-р Славита Джамбазова.

„Дейността на областната организация на БЧК протече в сложна година – войни, природни бедствия и други предизвикателства”- отчете председателят Добри Драгнев. ДТ

Print Friendly, PDF & Email