07.12.2023

Борисов намери резултатите на ГЕРБ на вотаза отлични, било добре да изгуби София, за да си я върне

Резултатите на ГЕРБ са отлични, особено на фона на всички останали партии, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в първи коментар след местните избори.

„В София 3 години се водеше целенасочена атака срещу Фандъкова и ГЕРБ от всички, а най-добрият начин да си върнем София е като я изгубим, сега ние ще я спасим от спасителите. Аз познавам тези хора, те не могат да работят“, каза Борисов.

„Надяваме се да се съобщава и занапред за всяка разместена плочка, счупено токче или паднал човек „, призова той и благодари за критиката, отправена към тяхното управление на столицата до момента.

По думите на Борисов резултатът им в София е очакван „след тази масирана атака“.

„Поздравявам победителите, така е коректно и нека по-добрият да победи“, каза той.

Борисов подчерта, че ПП-ДБ не са призовали за подкпрепа за номинирани от ГЕРБ кандидат-кметове, дори и в градовете, в които представители на коалицията не са стигнали до балотаж, и съотвотно отговори дали той би им дал своята подкрепа: „Няма по-лошо от това да направиш непоискано добро и да дадеш непоискана подкрепа. След като нямаме общо решение за изборите в страната, нека нашите избиратели да гласуват по съвест на балотажите на кметския вот”.

„Както каза Хекимян – по-добре държавна собственост, отколкото държавна сигурност”, каза още лидерът на ГЕРБ.

Print Friendly, PDF & Email