01.12.2023

IV ОБЛАСТЕН КОНКУРС РЕЦИТАЛ „ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ“

На 22.02.2020 г. ще се проведе четвъртото издание на Областен конкурс рецитал „За да я има България“, организиран от Община град Добрич. За пореден път конкурсът ще даде възможност за изява на децата и учениците с рецитаторски умения и артистичност. В четири възрастови групи – Подготвителна група, I-IV клас, V-VII клас, VIII-XII клас ще се конкурират участниците с интерес към интерпретиране на произведения от българската поезия, проза и драматургия,  посветени на България. В първите три издания, най-хубавите творби за родината бяха пресъздадени от  1078 талантливи  деца от областта.  

За най-добре представилият се е предвидена специална награда на кмета на Община град Добрич, както и награди за класиралите се от първо до трето място във всяка възрастова група. Всички участници ще получат грамота за участие.

Регламентът на конкурса е публикуван в сайта на Община град Добрич. Заявки за участие се приемат до 24.01.2020 г. на e-mail  konkurs_dobrich@abv.bg  или на адрес: Дирекция „Хуманитарни дейности“ Община град Добрич ул. „Независимост“ №7 ет. 8 стая 811, за допълнителна информация тел. 058 603 325, лице за контакт: Несрин Йълмаз – ст.експерт.

Снимката е илюстративна

Print Friendly, PDF & Email