29.01.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

6 причини защо сте късметлия, ако имате в живота си човек от този знак

Въздушният знак Везни (родените между 23 септември и 23 октомври) е известен със своите фино и елегантно излъчване, премерено и деликатно поведение, мил и симпатичен характер. Едва ли ще попаднете на човек, роден под тази зодия, който да се държи агресивно, грубо или невъзпитано. Везните имат доста личностни черти, които ги превръщат в приятен събеседник, в предпочитан колега и в любим партньор.
По принцип се счита за богатство да имаш в близкото си обкръжение човек от този зодиакален знак. Везните излъчват хармония, с която успяват да повлияят на околните наистина благотворно, сваляйки от стреса и напрежението им. Но освен симпатични, мили и балансирани, Везните са и големи идеалисти, което понякога им помага, но понякога им вреди.
А ето и кои са 6-те черти на личността на Везните, които ги превръщат в най-идеалистичния знак от всички:

 1. Те прощават всичко.
  Една от най-изявените личностни черти на Везните е, че те са много опрощаващи по природа. Дори и да допуснете огромна грешка спрямо тях, ако им поискате искрено извинение, те ще ви простят. Те силно вярват в добродетелта на прошката и не могат да таят обидата и горчивината твърде дълго. Но в същото време те не забравят лошото. Някои зодии са склонни да си отмъщават с времето за причинените им злини, докато Везните ги използват като житейски урок и наистина си взимат своите поуки. Везните рядко допускат една и съща грешка два пъти в живота си – достатъчно умни са, за да не го правят.
 2. Те са изключително справедливи по природа.
  Везните понякога могат да правят грешки или да изричат неверни неща, но в момента, в който осъзнаят, че не са били коректни, те няма да се поколебаят да ви се извинят, за това че са ви подвели. Везните не са егоисти и не прехвърлят своята вина върху другите, за да се защитят. Те вярват в истината и в справедливостта и правят всичко по силите си, за да гарантират, че всеки човек е третиран справедливо. Везните са лоялни във всичките си взаимоотношения.
 3. Те вярват в дългосрочните връзки.
  Сексът за една нощ просто не е по вкуса на Везните. Хората, принадлежащи към тази зодия, не вярват в мимолетните връзки. Те винаги гледат да бъдат ангажирани в смислени, дългосрочни отношения. Везните биха предпочели да изчакат да срещнат подходящия човек, отколкото да се занимават с когото и да било. За тях не е проблем да останат необвързани за известно време, защото знаят, че чакането ще си заслужава.
 4. Те са „възрастните“ в компанията.
  Много пъти Везните се възприемат като по-зрели от своите връстници. Обикновено те са онези, които спират по-щурите приятели от компанията си да правят глупави неща. Освен това те са царе в разрешаването на проблемите на близките си. Тяхната зрялост ги прави страхотни съветници и хората са склонни да търсят мнението им. Убедителният и дипломатичен характер на човека Везни му помага да разреши дори най-трудната ситуация и то с грация. А най-доброто у него е, че умее да прави хората щастливи и доволни, освобождавайки ги от всичките им оплаквания.
 5. Везните презират снобите и егоистите.
  Една от най-негативните черти на идеалистите от зодия Везни е, че ненавиждат егоизма и егоцентричността. Те са много внимателни и безкористни по природа и затова не разбират концепцията за егоизъм. Те не могат да приемат факта, че даден човек може „да стъпче“ друг човек, за да задоволи собствените си нужди. Арогантните и високомерни хора не могат да се задържат задълго в обкръжението на личността Везни. Те ще ги изключат от компанията си в момента, в който ги видят да проявяват снобско поведение.
 6. Те са изключително очарователни същества.
  Внимавайте, когато си имате работа с човек от зодия Везни, той е изключително чаровен! Хората от този знак са едни от най-очарователните и харизматични личности, на които можете да попаднете. Везните могат да ви омагьосат само с няколко думи. Имайте си едно наум, защото вие може да се влюбите от пръв поглед в човека Везни, а той да няма никакви романтични намерения към вас, а просто да иска да бъде любезен.
Print Friendly, PDF & Email