29.07.2021

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

444 рози получиха жени от Добрич за 8 март

444 рози в различен цвят – преобладаващо червени, подариха вчера – на 8 март, на жените на Добрич 10-те мъже – кандидати за народни представители в листата на „БСП за България”. Цветята с пожелания за здраве и много красота в отношенията с тъй нар. по-силен пол бяха връчвани сърдечно пред сградата на БСП-Добрич, на минаващите жени. Специално бяха поздравени с цвете и жените от „Хобис клуб”.
„Дамите останаха очаровани от жеста ни и много от тях споделиха, че отдавна не са получавали цвете” – каза председателят на Областния съвет на БСП и четвърти в листата Румен Мунтянов. Активно му помагаха досегашният народен представител и кандидат за нов мандат Даниел Петков, както и Здравко Здравков и Галин Господинов. „Жените ни пожелаваха успех в предстоящите избори и казаха, че им допада девиза на БСП за грижата към хората, което им дава надежда, че някой има грижа за тях и техните проблеми” – каза Мая Димитрова, водач на листата.
Първите подарени рози от мъжете – кандидати за Парламента, бяха подарени на Мая Димитрова и Сияна Фудулова – жените в листата на „БСП за България”. ДТ

Print Friendly, PDF & Email