31.03.2023

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

105-годишна жена: „Тайната на дълголетието е да избягваш мъжете“

105-годишна дама, която е преживяла и двете световни войни, разкри своята тайна за дълголетие, а тя се оказа доста интересна – просто не трябва да се занимаваме с мъже.
Пенсионираната сестра Бренда Осбърн е родена през 1913 г. и е споделила този свой съвет на рождения си ден пред хората, които се грижат за нея в старческия дом, в който живее.
Тя твърди, че е дочакала дълбоки старини, защото не се е занимавала мъже, разхождала се е на чист въздух и е работила усилено.
Бренда дори е получила специална награда, защото е отсъствала от работа само един единствен ден за своя 33-годишен трудов стаж.
Тя е живяла цели 93 години в родния си дом преди да се премести в старческия дом, който обитава към момента, в който споделя тези думи.
Доживях до тази възраст благодарение на усиления труд, който полагах и заради факта, че отбягвах мъжете. Обичам да празнувам рождения си ден, но съм разочарована, че кралицата не присъства. Получих писмо от нея, но щеше да е по-хубаво, ако дойде тук и ме уважи, шегува се 105-годишната рожденичка.
edna.bg

Print Friendly, PDF & Email