09.08.2022

Добруджанска трибуна

Информационна агенция

10 знака, че той има сериозни намерения към вас

Жестовете му говорят повече от думите
Когато очакванията и чувствата са различни може да ви заболи истински. Розовите очила, които си поставяме заради страстта, любовта и усмивките в началото на връзката, често ни карат да бъдем заслепени от това каква е реалността. Има вероятност да не сте проследили всички сигнали и жестове, които издават дали партньорът ви има сериозни намерения към вас.
А ето и какви са знаците, че той има сериозни намерения и чувства към вас.

 1. Той държи ръката ви на публични места.
  Ако партньорът ви има чувства към вас и има намерение те да прераснат в нещо по-сериозно, той няма да се страхува да го покаже пред света. Ще имате повод за притеснение, ако той пуска ръката ви на публични места или когато се приближи негов приятел. Но ако не ви пуска нито за миг, той има истински сериозни намерения за връзката ви.
 2. Той е там, когато е казал, че ще бъде.
  Щом държи на думата си е лесно да разчитате на него. А когато някой се опитва да ви покаже, че е надежден и е винаги до вас, когато имате нужда или когато просто имате среща, той държи на вас.
 3. Той ви запознава със семейството и приятелите си.
  Никой мъж няма да побърза да ви запознае с близкия си кръг, ако не е сигурен, че иска да продължите връзката си напред. Той е сериозен към вас и има истински намерения, ако ви запознава с важните в живота си хора.
 4. Нарича ви „приятелката ми“.
  Ако той ви окачествява като негова приятелка, това е знак за свързаност, който е сериозен показател за отношението му към вас. Етикетът е нещо хубаво в този случай. Той показва, че вие имате своето място в живота на партньора си и той не се страхува да го заяви.
 5. Той не идва късно вечер и не си тръгва рано сутрин.
  Ако приятелят ви гледа на вас като на мимолетен флирт и няма сериозни намерения към връзката ви, той няма да се старае да присъства в живота ви през деня, а ще идва късно вечер с една определена интимна цел. След това ще си тръгва рано сутринта. Но ако не го прави, а отделя достатъчно внимание и време за вас, вие сте специална.
 6. Събота вечер ви принадлежи.
  Той предпочита да прекара събота вечер с вас вместо с приятелите си. Чудесен знак, че имате важно място в сърцето му и е готов да пренебрегне любимите си занимания, за да е с вас.
 7. Имате повече от просто номера на телефона му.
  Освободил ви е място в шкафчето в банята. Позволява ви да оставяте разни неща в дома му. Имате домашни дрехи и бельо у тях. Знаете къде е работното му място. Не крие кога свършва работа и не ви баламосва, когато му задавате въпроси за времето, което е прекарал без вас.
 8. Нощувате при него, без да тръгвате рано сутринта.
  Той има сериозни намерения към вас, ако не се отнася към връзката ви като отношения за една нощ. Ако на сутринта ви прави закуска и ви моли да не бързате да си тръгвате, той има намерения към вас.
 9. Вдига телефона си пред вас и говори открито.
  Ако човек иска да скрие нещо от партньора си или от човека, с когото се среща, но няма намерения към него, той ще бъде потаен, ще държи дисплея на телефона обърнат надолу, ще включва телефона си на тих режим и определено няма да отговаря на обаждания, за да не чувате разговорите му. Но ако вашият партньор не прави това, той е открит към вас.
 10. Той ви звъни, а не ви пише само съобщения.
  Комуникацията е от голямо значение. Важно е не просто да я има, а да е качествена и да е максимално непосредствена. Ако той общува с вас само със съобщения, това не е добър знак за намеренията му. Обикновено това подсказва за липса на интерес към личността ви, а е само на физическо и повърхностно ниво. Но ако ви се обажда, за да ви чуе или да ви сподели нещо, ако се обажда да се разберете за среща, това говори, че има намерения да развие връзката си с вас.
  az-jenata.bg
Print Friendly, PDF & Email