20.06.2024

Хороскоп за 30 септември 2019

Овен 21.03-19.04
Предстои ви приятен ден, който повечето от вас вероятно ще предпочетат да прекарат със семейството си. От доста време имате нужда от почивка и едва ли има по-подходящ момент от днешния ден. Добронамереността цари навсякъде около вас, така че едва ли ще се намери нещо което да развали доброто ви настроение. Изпълнете обещания дадено на близък човек.

Телец 20.04-20.05
С подчертано разбиране и толерантност ще направите нужните компромиси за да изгладете отношенията с близките си. Ще изживеете неповторими емоции в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Ще останете доволни от себе си заради разума и волята, които сте проявили.

Близнаци 21.05-20.06
Достатъчно време пропиляхте, за това не отлагайте вземането на важно решение. Потърсете съвета и на хора, които уважавате. Възможно е от тях да получите необходимия духовен тласък за да направите вярната стъпка. Старайте се храната ви да е балансирана за да не пречи на мисълта ви.

Рак 21.06-22.07
Финансовото ви състояние ще ви позволи да се поглезите, като попълните гардероба си с дрехи, отговарящи на новите модни тенденции. Желанията ви, свързани с определен човек ще ви направят по-активни в стремежа ви да сте по-дълго заедно. Не се изкушавайте да прекрачите границите на приетото помежду ви, за да не съжалявате.

Лъв 23.07-22.08
В топли отношения с хората наоколо, ще се чувствате отлично и с желание за още по-добри дела. Ще посрещнете предизвикателствата със знанията и добрата си подготовка – професионална и житейска. Пътуванията ще са по-малко стресиращи, ако се погрижите за всичко, което изисква безопасността.

Дева 23.08-22.09
Този ден ще ви предложи не една възможност за приятно прекарване. Не бъдете съмнително настроени към когото и да било, просто се опитайте да не обръщате внимание на нещата, които ви дразнят. Съчетайте полезното с приятното и се опитайте да си починете.

Везни 23.09-22.10
Няма да криете недоволството си, както от събитията около вас, така и от отношенията си с определени хора. Отнесете се с доверие към тях и няма да съжалявате. Ще се освободите от натрупаното напрежение и стрес в компанията на хора, които ви обичат. Разходка сред природата или спорт също ще ви разтоварят. Избягвайте алкохола.

Скорпион 23.10-21.11
Днес в дома ви ще цари мир и разбирателство. Вие най-много имате нужда от спокойствие, затова се стремете да не го нарушите. В никакъв случай не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Бъдете по-искрени, когато говорите за доброто си отношение към партньора. Впрочем това се разбира и без думи.

Стрелец 22.11-21.12
С уменията си ще спечелите в своя полза онези, от които зависи повишението ви или друга, желана от вас придобивка. Изразете ясно становището си по проблемите, които разисквате и ще стигнете до решение от взаимен интерес с партньора си. Проявете и чувството си за хумор, не всичко е само пари.

Козирог 22.12-19.01
Повечето от представителите на знака днес са заети с различни задължения. Предпочитате да свършите всичко и едва тогава да се отдадете на заслужена почивка. Възможно е да останете разочаровани от нещо, което се случва около вас, но с бързи действия ще успеете да се справите с проблема. Прекарвате приятно в компанията на нов човек.

Водолей 20.01-18.02
Днес всичко ще зависи от самите вас. Ако се съсредоточите върху непосредствените си ангажименти и не се разсейвате с дреболии, ще се радвате на успех. Грижата ви за другите е похвална и издига високо авторитета ви. Очаквайте добри новини, свързани с член от семейството ви.

Риби 19.02-20.03
С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки неделния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email