23.07.2024

Хороскоп за 30 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
На мнозина от вас предстои натоварен ден. Налага се да бъдете пределно гъвкави при взимане на решения. Работата ви днес ще бъде напрегната, но ще успеете да извлечете полза от всичко, което се случва около вас. Бъдете спокойни за личните си дела. Там всичко е под контрол. Значителни финансови постъпления.

Телец 20.04-20.05
Интуицията ви е силна и ви води, стига да й се доверите. Професионалната ви работа ще ви подтикне към по-смели стъпки и това ще предизвика изненада в колегите ви. Можете да се ориентирате и няма да се оставите да бъдете употребени за чужди интереси. Ще бъдете практични и ще търсите най-преките пътища към успеха си.

Близнаци 21.05-20.06
От сутринта ще се захванете с нещата, които предвиждате за днес и без да пропуснете нищо, ще продължите да се интересувате от новостите, които навлизат. Периодът ви е успешен, възползвайте се и работете за доброто на всички. Имате силно присъствие, с което впечатлявате, печелите симпатии и съдействия.

Рак 21.06-22.07
Прагматично ще се възползвате от възможностите, които ви се предлагат, в резултат на което ще обогатите контактите и финансите си. Внасяйки повече яснота в желанията и действията си, без затруднения ще се справите с новите изисквания на работното място. Но, не се ангажирайте сами с всичко, разпределете отговорностите.

Лъв 23.07-22.08
Имате добри професионални шансове днес, които обаче ще трябва да използвате докрай и без колебание. За предпочитане е да действате самостоятелно, тъй като това ви гарантира по-бърз напредък и независимост. Бихте могли да имате проблеми само когато ви се наложи да взимате важни решения, но бъдете сигурни че близките ви няма да ви лишат от съветите си в такъв момент.

Дева 23.08-22.09
Динамика и радостни емоции ще ви вълнуват днес. Правите всичко по начин, който оставя в околните ведро настроение. Ще успеете да се справите с проблеми, които са свързани с напрежение. Подкрепата на близък човек ще се окаже много ценна за вас. Планирана покупка ще зарадва семейството.

Везни 23.09-22.10
Имате свое мнение по въпроси от общо значение, но дайте право и на останалите участници да се изкажат. Започващата ви обща задача ще ви постави в необичайни условия и от умението ви да работите в колектив ще зависи резултатността на работата ви. Деликатната ситуация ще ви открие път за изява, която няма да пропуснете.

Скорпион 23.10-21.11
Ще продължите да работите по започнати проекти и допълнителни ангажименти, подпомагащи бюджета ви. Времето е подходящо за вашата активност, възползвайте се максимално. Очакваните резултати ще ви държат в кондиция, мобилизирайки силите ви. Освободете се от излишните емоции, запазете мисълта си спокойна и пъргава.

Стрелец 22.11-21.12
В делови план ще пристъпите към действия, с които ще финализирате сделка. Трайно ще подобрите финансовото си състояние и ще насочите поглед към нови предизвикателства. Романтично настроените ще трансформират едно ново чувство в сериозна връзка. От вас ще зависи развитието й.

Козирог 22.12-19.01
Дори и да смятате, че имате много недовършена работа, сега е момента да си дадете малко почивка. С чаровната си усмивка и интелект ще създавате с лекота полезни контакти. Възползвайте се. Може би по-доброто ви бъдеще зависи от това. Посветете част от времето си на културни мероприятия, за да зарадвате с тях любим човек.

Водолей 20.01-18.02
Материалното ви състояние за момента е добро, но това не пречи да се съсредоточите върху увеличаването му. Активността ви в тази насока ще бъде успешна. Конфликтите в отношенията с интимния партньор скоро ще отшумят. Човекът до вас ще ви прости. Няма да ви липсват романтични чувства и настроение.

Риби 19.02-20.03
Делово предложение може да промени плановете ви днес. Възползвайте се от добрата възможност и действайте, не се колебайте. Ако сте гъвкави при взимане на решения ще си осигурите повече доходни ангажименти. Хоризонти пред вас са открити и ви очакват добри дни. Любим човек ще ви изненада приятно.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email