22.07.2024

Хороскоп за 30 ноември 2019

oven.png
Овен 21.03-19.04
Днес поведението на друг човек може сериозно да ви подразни. Много от вас ще си замълчите, но ще усещате вътрешно напрежение. Може да се почувствате по-добре, ако спортувате. Внимавайте, ако пътувате, защото има риск от злополуки.

telec.png
Телец 20.04-20.05
Днес внимавайте как използвате силата си, защото има риск да станете агресивни или да ви се искате да доминирате. Ако дълго време сте потискали чувствата, най-вече гнева си към определена личност, сега трудно ще успеете да се овладеете. Дори да смятате, че другият човек е виновен, не го нападайте, а споделете какво чувствате – все пак никой не е виновен, че ви се е насъбрало.

blizbaci.png
Близнаци 21.05-20.06
Очертава се днешният ден да е малко по-напрегнат, така че по възможност не взимайте важни решения, особено под влияние на силни емоции. Ще се почувствате по-добре, ако останете за кратко сами или се разходите до място, където обстановката ви е приятна.

rak.png
Рак 21.06-22.07
Днес може да изпитате тревога, защото не контролирате случващото се около себе си. Успокойте се и недейте да се притеснявате, защото така или иначе нещата не зависят от вас. Ако успеете да направите нещо сами, свършете го, а, ако зависи от друг човек – не правете нищо.

lav.png
Лъв 23.07-22.08
По отношение на връзката ви с друг човек днешният ден може да бъде изпълнен с предизвикателства – особено ако обстановката се е нажежила и търпението ви е на изчерпване. Ако сте твърдо убедени в нещо, не допускайте състраданието да ви разколебава и да се окажете принудени да пренебрегвате принципите си.

deva.png
Дева 23.08-22.09
Днес ще сте много състрадателни към околните, но не е изключено някои от вас да прекалите – и от съжаление към друг човек да пренебрегнете себе си. Не се жертвайте прекалено за другите – ако чувствате, че някъде трябва да очертаете граници, направете го.

vezni.png
Везни 23.09-22.10
Днес общуването с околните ще стане взривоопасно – може да се подпалите по дребен повод или някой около вас да реагира твърде остро на думите ви. Ако усетите, че се случва нещо подобно, незабавно млъкнете. Вкарайте въпроса в дневния ред, когато всички са по-спокойни.

skaorpion.png
Скорпион 23.10-21.11
Днес някои от вас ще предпочетете компанията на близък човек, а други ще сте обхванати от творчески ентусиазъм. Ако се видите с близък приятел, ще си изкарате чудесно. Бъдете внимателни при пътуване, защото е възможно да попаднете при непредвидени обстоятелства.

strelec.png
Стрелец 22.11-21.12
Днес малко по-трудно ще се нагаждате към обстоятелствата, заради което е възможно да изпитате известно напрежение. Може да ви завладее порив да дадете пари за някаква добра кауза или просто да помогнете на някого със съвет. Уважавайте чувствата на хората, дори да не ги разбирате – близките ви ще го оценят.

kozirog.png
Козирог 22.12-19.01
Днес може да се окаже, че реалността по някакъв начин се разминава с вашите надежди и очаквания. Не взимайте прибързани решения, защото ще реагирате емоционално и после може да съжалявате. Направете нещо, което да ви накара да се почувствате добре.

vodolei.png
Водолей 20.01-18.02
Днес може да усетите желание да се усамотите и да обърнете по-голямо внимание на себе си. Не е удачно точно сега да започвате нещо ново, но пък моментът е подходящ да се откажете от нещо, което ви пречи да продължите напред. Опитвайте да си налагате вътрешно спокойствие – то ще ви бъде нужно, за да намерите решение на всеки проблем, който ви занимава.

ribi.png
Риби 19.02-20.03
Днешният ден е много подходящ да се видите с приятел, с когото може да поговорите и да обсъдите проблемите и грижите си. Нека ви водят личните ви потребности и желания – не пренебрегвайте себе си, само и само да угодите на друг човек.

Хороскоп от edna.bg

Print Friendly, PDF & Email