22.02.2024

Хороскоп за 29 септември 2019

Овен 21.03-19.04
Денят ще е важен за вас в много посоки. Предстои събитие, което ще промени представите ви за много неща. Използвайте артистичността си, бъдете ведри и лъчезарни. При всички случаи преценявайте внимателно всяка своя дума, за да не бъдете изтълкувани погрешно. На някои им предстои запознанство.

Телец 20.04-20.05
Упорито се интересувате от нещо, за което мислите непрекъснато. Днес повечето от вас ще имат възможност да изпълнят намеренията си, в това число и да намерят онова, което ги интересува. Не се отказвайте от свое намерение, само защото то звучи странно на околните, преследвайте го докрай. Приятни минути в компанията на близки хора.

Близнаци 21.05-20.06
Занимавате се с прекалено много неща днес и едва ли ще е чудно, че не оставете доволни от нито едно от тях. Определете кое е най-важно за вас на този етап и изцяло му се посветете. Бъдете по-последователни, това само ще ви е от полза. В личен план са възможни недоразумения по ваша вина, затова бъдете готови бързо да поправите грешката си.

Рак 21.06-22.07
Проявете разбиране към ваш близък и му дайте още един шанс Налице са всички шансове да успеете, само разбира се, ако сами не си създадете проблеми. Осъзнайте кое е главното за момента и не се разпилявайте. Не се поддавайте и на празни ласкателства. Сега нямате нужда от тях, а от добра програма, която ще ви доведе до успешни реализации.

Лъв 23.07-22.08
С основание ще сте благодарни на случайностите, които ще съпътстват деня ви. Ще е добре, ако съчетавате едновременно работата си със забавленията, които ви карат да се чувствате добре. Това ще ви разтовари, а също и ще ви зареди с положителна енергия. Кристално ясно ви е, че хубавите мигове не бива да се изпускат.

Дева 23.08-22.09
Не се измъчвайте от чуждите неудачи. Съсредоточете усилията в личните си дела. Едно пътуване ще промени основните ви ориентири, които дават облика на настоящия начин на живот.

Везни 23.09-22.10
Освободете се от излишните си притеснения и помислете как да подобрите организацията си, за да приключите навреме задачите си днес. Не пренебрегвайте дребните неща, които в последствие се оказват важни. Избягвайте крайностите, хранете се здравословно и ще откриете емоциите, които ви липсват.

Скорпион 23.10-21.11
Понякога грешите, но по-важното е, че можете да поискате прошка и го правите. Има и такива, които пропускат този момент, но то си остава за тяхна сметка. Измежду щастливците днес са и онези от вас, които ще срещнат човека, когото отдавна търсят. Любовта ще направи с вас чудеса, повярвайте.

Стрелец 22.11-21.12
Мнозина от вас са склонни на дръзки авантюри днес. Чувствате се чудесно и напълно освободени от притеснения и служебни ангажименти. Финансовото ви състояние е много добро и може би се изкушавате да направите грандиозен набег по магазините. Бъдете по-сдържани, това винаги е за предпочитане.

Козирог 22.12-19.01
Нямате настроение за губене на време и с усърдие ще се посветите на работата си. Задълженията ви не са никак малко, но си оставете време и за отдих. Добро решение е посещение на театър, концерт или друго развлечение. Програмата на други включва и гостуване, което ще ги разнообрази.

Водолей 20.01-18.02
Подготвени сте за случващото се покрай вас, изненадите не са в програмата ви. Така както се грижите за всичко останало, така се постарайте и на вас да не ви липсва нищо от онова, което ви прави по-спокойни, успешни и добри. А в по-късен час подредете плановете си за предстоящата седмица.

Риби 19.02-20.03
Много трудно е да угодите на всички. Постарайте се най-вече да сте чисти пред себе си и не взимайте присърце проблемите на всеки срещнат. Предстои ви желана от вас промяна, която значително ще улесни живота ви.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email