20.06.2024

Хороскоп за 29 октомври 2019

Овен 21.03-19.04
Във връзка с ангажиментите си ще потърсите съдействие и от други хора. Но не се самозалъгвайте, днес са противопоказни всякакви инициативи и действия, изискващи подготовка. Грижете се за себе си, като не се преуморявате и мислете позитивно. Ще имате провокации към конфликти, покажете, че можете да се владеете.

Телец 20.04-20.05
Решимостта ви да приключите веднъж завинаги с въпрос, който ви създава само грижи ще ви направи по-смели. На своя страна ще имате и помощници, с които ще ви бъде по-лесно в работата. Шансовете ви се увеличават и заради предишни ваши усилия. Във възможностите ви е да се погрижите и за хората, които се нуждаят от вас.

Близнаци 21.05-20.06
Развили сте наблюдателността си и това ви помага да подходите избирателно при взимане на решенията си. С грижа за интересите си, ще се адаптирате бързо към сменящите се ситуации, без това да се отрази на нервите ви. Успешно договаряне ще постави началото на бъдещ проект, който може да е свързан с нова работа, добро сътрудничество или в личен план.

Рак 21.06-22.07
Този ден ще е богат на емоции за представителите на този знак. Заети се с твърде много неща и това ще ви коства доста усилия. Въпреки това обаче около вас цари добро настроение и едва ли работата ще ви тежи. Налага ви се да обърнете внимание на въпрос, който е вън от компетенциите ви, затова се обърнете към по-опитен колега.

Лъв 23.07-22.08
Здравето и силите ви се нуждаят от възстановяване. През идващите дни ще срещнете предизвикателства, за които трябва да сте готови. Направете реална оценка на ситуацията, не се притеснявайте излишно и не правете драми от тривиални неща. Радостни изживявания ще имате, ако споделите вълненията на близък човек.

Дева 23.08-22.09
Неспокойният ви дух ще ви подтикне към поредното предизвикателство, и то ще ви държи в добра кондиция. Така ще се освободите от излишни мисли по несъществени проблеми и ще се съсредоточите върху непосредствените си занимания. Ще получите прилив на енергия, което ще се отрази положително и на близките ви.

Везни 23.09-22.10
Можете да имате чудесни изяви, стига да не се поддавате на нечие лошо настроение или комплекси. Освободете се от излишните си и потискащи ви емоции, ако търсите щастието. Правете нещата от сърце и ще се чувствате удовлетворени. Поставяте началото на бъдещите си успехи днес.

Скорпион 23.10-21.11
Днес е възможно да се чувствате с понижен тонус. Не се впускайте в начинания, изискващи непрекъсната съобразителност и много енергия. Посъветвайте се с вашите близки по въпрос, засягащ бъдещи проекти. Прекарайте приятно вечерта с добър приятел.

Стрелец 22.11-21.12
Напрежение на работното място ще нагнети атмосферата и това ще се отрази на настроението ви. Ще спасите положението, ако погледнете с чувство за хумор на създалата се ситуация и приканите другите да ви последват. Привлечени сте от човек с подобни на вашите интереси, заедно ще преживеете хубави мигове.

Козирог 22.12-19.01
Събитие или среща ще ви зарадват и окуражат за по-активни действия. Ще почувствате емоционална приповдигнатост, но бързо се овладейте. Не бива да предприемате необмислени и неразумни постъпки, толкова неприсъщи за вас. Бъдете умерени в разходите и не натоварвайте семейния бюджет. Погрижете се и младите членове на семейството да не харчат без мяра.

Водолей 20.01-18.02
Работите ентусиазирано и с желание да постигнете набелязаните резултати. Това ще стане и с немалко далновидност от ваша страна. Опитайте се да не се влияете от конкуренцията, работете за себе си и не се съревновавайте с вече постигнати чужди резултати.

Риби 19.02-20.03
Шансовете за успех в избраната от вас област са много големи днес. Ще се радвате на желаните резултати в професионален план или при подписването на важен за вас договор. Неочаквана среща със стар приятел истински ще ви зарадва.
Хороскоп от dir.bg

Print Friendly, PDF & Email